Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavljen snijeg

UMJESTO BIJELOG BOŽIĆA Ljubitelji snijega uskoro bi mogli doći na svoje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon Božića koji su mnogi iskoristili za šetnje na suncu, za Novu godinu bi mogli uživati u snježnim radostima.

Ove godine nismo imali bijeli Božić. Umjesto uživanja u snježnim radostima, mnogi su uživali u šetnjama i ispijanjima kave na suncu.

Pročitajte i ovo Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu Ilustracija vremenska prognoza "Stiže pravi ugriz zime": DHMZ najavio veliko zahladnjenje, prve značajne promjene već od petka

Takvo suho i stabilno vrijeme zadržat će se i idućih nekoliko dana, ali iako se situacija uvijek može promijeniti čini se da bi ljubitelji snijega mogli doći na svoje za Novu godinu.

Sredinom tjedna doći će do pada temperatura, a prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda, 1. siječnja 2016. dio Hrvatske će se zabijeliti.

Što se tiče sutrašnjeg dana, u nizinama unutrašnjosti ujutro i prijepodne bit će magle i niskih oblaka koji se na istoku te u kotlinama i uz rijeke mogu zadržati i veći dio dana.

U višem gorju te na Jadranu bit će većinom sunčano, u Istri mjestimice uz povećanu naoblaku. Puhat će slab vjetar, na moru i umjeren sjeverozapadni. Najniža jutarnja temperatura zraka kretat će se između -4 i 2, na Jadranu od 5 na sjevernom dijelu do 11 °C na južnom. Najviša dnevna temperatura bit će od 5 do 11, na mjestima s dugotrajnom maglom niža, a na Jadranu između 12 i 17 °C.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene