Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROBLEMI S HIDRAULIKOM

Prisilno slijetanje: Avion hrvatskog prijevoznika zbog kvara hitno prizemljen na zagrebački aerodrom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog kvara na stajnom trapu u zagrebačku zračnu luku u petak prisilno je sletio zrakoplov hrvatskog privatnog avioprijevoznika Trade Aira.

U petak oko 13 sati na pistu zagrebačke zračne luke zbog kvara je prisilno sletio zrakoplov hrvatskog privatnog avioprijevoznika Trade Air.

Radi se o 29 godina starom avionu Fokker 100, a letio je na redovnoj liniji iz grčkog Soluna za Innsbruck.

"Zrakoplov je zbog kvara na stajnom trapu divertirao u Zagreb, gdje je uspješno sletio u 13 sati. Na uzletno-sletnoj stazi zrakoplov su dočekala dva vatrogasna vozila", navodi portal Croatianaviation.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Probijanje zvučnog zida MORH diže MiG-ove i nadlijeće Zagreb: Objasnili i koji je povod

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oglasilo se Tužiteljstvo BiH VIDEO/FOTO Objavljeni rezultati očevida: Pogledajte rupu u avionu Croatia Airlinesa

Prisilno slijetanje bilo je uspješno. Avion je prevozio putnike austrijskog turističkog operatora za kojeg na charter-linijama prometuje Trade Air.

Iz Zračne luke Franjo Tuđman za DNEVNIK.hr potvrđeno je da je zrakoplov prijavio kvar na hidraulici, a slijetanje je prošlo bez problema.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene