Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radovi na vrelovodu

Pripremite se na gužve: Zatvara se jedna od najprometnijih gradskih ulica, ovo su obilazni pravci

Ilustracija
Ilustracija Foto: Damir Krajac/Cropix
Zatvara se žila kucavica zapada grada, radi se na saniranju vrelovoda. Očekuju se velike gužve, pa su iz Grada objavili obilazne pravce i zamolili građane za strpljenje.

Iz Grada Zagreba obavijestili su građane da će zbog radova privremeno biti zatvorena Horvaćanska cesta na zapadnom dijelu grada, koji je zbog puknuća vrelovoda danima bio bez tople vode.

Radovi se odnose na "revitalizaciju vrelovoda" te će u tom dijelu grada biti nekoliko privremenih regulacija prometa, a radovi će na pojedinim dionicama trajati sve do 6. lipnja.

Iz Grada su sugrađane zamolili za razumijevanje.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Problemi zbog obnove mreže Tomašević o puknuću cijevi: "Bit će još naselja koja neće imati tople vode. To je činjenica"

Pročitajte i ovo Dio Zagreba nema toplu vodu - 5 HEP moli za strpljenje Tisuće Zagrepčana ogorčeni bez tople vode, poznato i koliko dugo će trajati radovi: "Imamo vježbe disanja kad se krenemo tuširati"

Posebna regulacija prometa:

• Raskrižjem Ferdinanda Budickog / Horvaćanska od petka, 19. 5., od 9 sati do utorka, 23. 5., do 4 sata bit će onemogućeno prometovanje i kretanje pješaka i biciklista po sjevernom nogostupu navedenog raskrižja.

Obilazni pravac: F. Budickog – Kružna – Hrgovići (sjever) – Zagrebačka – Hrvatskog Sokola – Horvaćanska

• Raskrižjem Hrgovići / Horvaćanska (sjeverni dio) od petka, 19. 5., od 9 sati do utorka, 23. 5., do 4 sata bit će onemogućeno prometovanje te kretanje pješaka i biciklista po sjevernom nogostupu navedenog raskrižja.

Obilazni pravac: Hrgovići – Zagrebačka – Hrvatskog sokola – Horvaćanska

Horvaćanska cesta (sjeverni i južni kolnik) na dijelu od Ulice Ferdinanda Budickog do Ulice Hrgovići od utorka, 23. 5., od 9 sati do utorka, 6. 6., do 4 sata bit će zatvorena za sav promet. Napominjemo da će se za vrijeme navedenih radova javni prijevoz putnika (tramvaj) odvijati nesmetano.

Obilazni pravac: Horvaćanska – Hrvatskog sokola – Zagrebačka – Hrgovići – Horvaćanska i obratno

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene