Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet!

PRIPREMITE KIŠOBRANE! U nedjelju sunčano, a onda...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U gorskim predjelima u nedjelju je ipak još uvijek moguće malo kiše, a sredinom dana i poslijepodne na dubrovačkom području očekuje se lokalni pljusak s grmljavinom.

Pulu je u subotu poslijepodne već zahvatila kiša, a slično bi kasnije tijekom dana moglo biti i u drugim gradovima. U Zagrebu, na primjer, mjestimice je moguće malo kiše ili čak poneki pljusak s grmljavinom, javlja Državni hidrometeorološki zavod. Slično je i u unutrašnjosti, dok je Dalmaciji mogućnost kratkotrajnog pljuska tek mala.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Ilustracija Gotovo je ljeto u proljeće DHMZ se oglasio zbog velike promjene vremena i zahladnjenja: "Pratite upozorenja na opasne pojave"

FOTO Problemi u Karlovcu: Kiša poplavila ulice, padala i tuča, rušila se stabla

Sutra bi trebalo biti pretežno sunčano, u unutrašnjosti mjestimice uz umjerenu naoblaku. U gorskim predjelima ipak je još uvijek moguće malo kiše, a sredinom dana i poslijepodne na dubrovačkom području očekuje se lokalni pljusak s grmljavinom.

Vjetar će biti slab do umjeren sjeveroistočni, u Slavoniji i Baranji sjeverozapadni, a na Jadranu će puhati umjerena i jaka bura, poslijepodne u okretanju na sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka kretat će se od 10 do 15, na Jadranu uglavnom od 17 do 22, a najviša dnevna od 19 do 24 na kopnu te od 25 do 30 °C na Jadranu.

Početkom idućeg tjedna bit će većinom sunčano i vrlo toplo, u kopnenim predjelima povremeno uz umjerenu naoblaku. U utorak navečer i tijekom srijede sa zapada će stići jače naoblačenje s kišom i pljuskovima s grmljavinom. Na Jadranu će zapuhati umjeren jugozapadnjak i jugo koje će u srijedu i pojačati. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će se kretati od 25 do 30 °C. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene