Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napadač pušio marihuanu?

Stanje napadnute bebe stabilno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
32-godišnji psihijatrijski bolesnik koji je proteklu subotu na splitskom kupalištu brutalno napao dvomjesečnu bebu, sat vremena prije nego što je ozlijedio bebu pušio je marihuanu.

Piše to Slobodna Dalmacija koja i piše kako 32-godišnjak navodno tvrdi da mu se osobno obraća Bog. Neslužbeno se doznaje da su tragovi marihuane pronađeni u njegovom urinu nakon laboratorijskih pregleda koji su obavljeni na Psihijatrijskom odjelu KBC-a Split, piše taj dnevni list.

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

>> Psihijatri negiraju odgovornost: Napadač na bebu nije bio u teškom psihičkom stanju

Splitski psihijatrjski bolesnik trenutno se nalazi u upravi splitskog Zatvora na Bilicama gdje će nakon procjene njegova psihičkog stanja biti odlučeno u koju će ustanovu biti smješten. 32-godišnjak je pod lijekovima i nalazi se u izdvojenoj ćeliji od ostalih zatvorenika.

Dr. Polić, dežurna liječnica jejdinice Intenzivnog liječenja djece za Dnevnik.hr rekla je kako je dvomjesečna beba na respiratoru te da je njezino stanje stabilno. 
 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene