Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Oduvijek su bili dobri'

Hoće li suđenje rasvijetliti okolnosti ubojstva: Prijatelju zabio nož u prsa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svađa je, navodno, izbila nakon što je ubijeni vidio SMS poruke svoje supruge.

Suđenje koje bi uskoro trebalo početi u Varaždinu moglo bi rasvijetliti točne okolnosti u kojima je V. V. (24) koncem studenoga prošle godine zario nož u prsa svome prijatelju D.K. (34), ocu dviju djevojčica.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Ivan Kaštelan, reporter Nove TV Policija objavila fotografiju Traje velika potraga za napadačem nakon krvavog sukoba u Solinu: Reporter Dnevnika Nove TV o detaljima napada

Za ubojstvo ga tereti Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu, koje je upravo podignulo optužnicu.

D.K. je pronađen u automilu sletjelom s ceste nedaleko od Čabraja na križevačkom području u srijedu 27. studenoga oko 20:25 sati. Imao je veliku porezotinu na prsima i ubrzo je preminuo.

Žena poginula u naletu vlaka kod Knina

Policija je V.V. u Osijeku Vojakovačkom, mjestu iz kojeg su obojica, uhitila pola sata nakon ponoći. Čini se da je D.K., koji je vozio, ubo i pobjegao nakon što je automobil sletio u kanal pokraj ceste.

Mještani su govorili da su prijatelje vidjeli kobne večeri kako se na mjesnom malonogometnom igralištu prepiru, navodno zbog SMS-ova koje je V. V. poslala supruga D.K..

Potom su sjeli automil i odvezli se prema Čabrajima. 'Oduvijek su si bili dobri, ne znam što se dogodilo. Ne vjerujem da bi moj sin dirao tuđu ženu, prije bih rekla da je ona njemu slala poruke', bila je kazala majka optuženog za ubojstvo.

Nakon podizanja optužnice pušten je iz istražnog zatvora. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene