Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog prepariranih životinja

Prijatelji životinja: Kaznite Nadana Vidoševića!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik udruge Prijatelji životinja Luka Oman zatražio je danas da se bivšeg šefa HGK Nadana Vidoševića kazni i zbog prepariranih životinja koje su otkrivene u bunkeru njegove vile.

'Trebalo bi ispitati od kuda Vidoševiću te mrtve životinje kako bi, osim same osude takvog pronalaska, Vidošević dobio i zakonske sankcije', rekao je Oman.

'To je sramotna kolekcija okrutnosti i barbarstva, koja definitivno zaslužuje osudu, iako zapravo govori o primitivnosti lova i bešćutnosti onih koji ubijaju životinje iz zabave',dodao je.

>>
Otkriveno što je Nadan Vidošević čuvao u tajnom bunkeru

Pronalazak bi, ističe Oman, trebao biti popraćen zakonskim sankcijama s obzirom da su među tim nevinim žrtvama i one koje su zaštićene zakonom.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Dobili po prstima Cijeli vrh RS-a pod sankcijama! SAD uveo sankcije Dodikovim suradnicima Ilustracija nema kažnjavanja Šifrirani oglasi i predaja na benzinskim postajama: "Kaznili su prodavačicu kolača na tržnici, a na ovome se okreću milijuni eura i nikom ništa"

U vili Nadana Vidoševića na zagrebačkom Gornjem Prekrižju pronađen je tajni bunker s umjetninama i lovačkim trofejima - prepariranim medvjedima, vukovima, jelenima, divokozama, muflonima.

Najegzotičniji trofeji koje je Vidošević pohranio u bunkeru su polarni medvjed, mošusno govedo i los. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene