Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Genti Temaj je rođen točno u ponoć u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.


Mami Pramveri i bebi u posjet je stigla i premijerka Jadranka Kosor koja je usput na poklon bolnici donijela bronhijalni aspirator za inkubator.

Vezani članci Ilustracija Jeziva ispovijest muškarca koji je u zamrzivaču pronašao mrtvu bebu: "Mislio sam da je kruh" Ilustracija Otkrivaju se jezivi detalji: Našao mrtvu bebu u zamrzivaču, traže majku. "Samo sam ga htio očistiti"

'Pratimo našu natalitetnu politiku,i rezultati su dobri jer novi zakon o porodiljnim naknadama daje rezultate. U ovoj godini osigurali smo veća sredstva nego u 2010. i u svim dosadašnjim rebalansima nismo rezali sredstva za porodiljne naknade niti dječji doplatak jer mislimo kako je ulaganje u mlade obitelji ulaganje u gospodarstvo', kazala je premijerka.

Sve više očeva na porodiljnom

Također je napomenula kako je veseli podatak da se sve više povećava broj očeva koji koriste rodiljni dopust te smatra kako je 'očito da se provodi i zakon o ravnopravnosti spolova'.

'Porod je prošao u redu, tata je proslavio i doček i novu bebu, dobili smo najbolji poklon u Novoj godini', kazala je 34-godišnja majka.

U Petrovoj je sinoć za poziciju prve bebe vladala velika gužva. Naime, odmah u ponoć i jednu minutu rođena je druga beba, dok su u prvih petnaest minuta rođene čak četiri.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju