Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Đapić ponudio ostavku, vodstvo preuzelo odgovornost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjedništvo Hrvatske stranke prava danas je na svojoj sjednici, raspravljalo o izbornim rezultatima za Hrvatski sabor. Sjednica je održana bez opravdano nenazočne dopredsjednice HSP-a Ruže Tomašić.

Predsjednik HSP-a Anto Đapić, preuzimajući osobnu odgovornost za izborni neuspjeh, ponudio je vodstvu HSP-a svoju ostavku. 

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Slika nije dostupna Slavonski Brod: HSP traži da se prihvati Đapićeva ostavka

Ne prihvaćajući isključivu odgovornost predsjednika Ante Đapića, poimence svi su članovi Predsjedništva HSP-a preuzeli osobni udio u odgovornosti za nepovoljan izborni rezultat. 

Uz subjektivnu odgovornost vodstvo HSP-a, analiziralo je i niz objektivnih čimbenika, koji su doveli do nezadovoljavajućeg izbornog rezultata. 

Hrvatska stranka prava zahvaljuje se svojim članovima, pristašama i biračima, koji su joj dali povjerenje na proteklim izborima. 

Sjednica Predsjedništva se nastavlja s temom: Aktualna politička situacija u Hrvatskoj i određivanje HSP-a prema formiranju nove Vlade.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene