Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjedniku Josipoviću može uskoro glavobolje zadati jedan od najbližih suradnika, Drago Pilsel koji i dalje radi i kao novinar na jednom istarskom portalu.


Savjetnik Pilsel, međutim u svojoj kolumni koristi rječnik pun prostota i uvreda. U zadnjoj navodi sve one koji su zadnjih tjedana kritizirali predsjednikovo ponašanje. Pilsel tako u kolumni piše 'Furt te svi ti idioti razvlače', ili još žešće za neke kolumniste koristi naziv i 'kopilad'.

Ured Predsjednika: To su njegovi osobni stavovi

Vezani članci Inauguracija Zorana Milanovića Svi predsjednikovi ljudi: Objavljena imena savjetnika i dužnosnika na Pantovčaku Inauguracija samo što nije počela - 6 Posljednje ušminkavanje: Inauguracija samo što nije počela, radnici metu, razvlače tepih...

Iz Ureda Predsjednika Republike danas su poručili u povodu kolumne Drage Pilsela objavljene na nezavisnom istarskom portalu da stajališta iznesena u njegovoj kolumni ni u kom smislu ne odražavaju stavove Ureda već su isključivo osobna stajališta autora. 'Stajališta iznesena u kolumni Drage Pilsela ne odražavaju ni u kojem smislu stavove Ureda Predsjednika Republike već su isključivo osobna stajališta autora', odgovor je Ureda Predsjednika na upit za komentar kolumne Drage Pilsela u kojoj je Pilsel neprimjerenim rječnikom pisao o kolumnistima.

'Drago Pilsel nije savjetnik Predsjednika Republike već je zaposlen u stručnim službama Ureda Predsjednika RH', dodaju iz Ureda.(M.B./Hina)