Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez dlake na jeziku

Pilsel vrijeđao, Josipović ga brani: 'Nije moj savjetnik'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjedniku Josipoviću može uskoro glavobolje zadati jedan od najbližih suradnika, Drago Pilsel koji i dalje radi i kao novinar na jednom istarskom portalu.

Savjetnik Pilsel, međutim u svojoj kolumni koristi rječnik pun prostota i uvreda. U zadnjoj navodi sve one koji su zadnjih tjedana kritizirali predsjednikovo ponašanje. Pilsel tako u kolumni piše 'Furt te svi ti idioti razvlače', ili još žešće za neke kolumniste koristi naziv i 'kopilad'.

Pročitajte i ovo Sanacija Pantovčaka - 3 Aktiviralo se klizište Počinju pripreme za sanaciju Pantovčaka: Još se ne zna koliko će sve trajati ni koliko će koštati Klizište na Pantovčaku - 4 Oglasili se Grad i Ured predsjednika FOTO/VIDEO Drama na Pantovčaku: Aktiviralo se klizište

Ured Predsjednika: To su njegovi osobni stavovi

Iz Ureda Predsjednika Republike danas su poručili u povodu kolumne Drage Pilsela objavljene na nezavisnom istarskom portalu da stajališta iznesena u njegovoj kolumni ni u kom smislu ne odražavaju stavove Ureda već su isključivo osobna stajališta autora. 'Stajališta iznesena u kolumni Drage Pilsela ne odražavaju ni u kojem smislu stavove Ureda Predsjednika Republike već su isključivo osobna stajališta autora', odgovor je Ureda Predsjednika na upit za komentar kolumne Drage Pilsela u kojoj je Pilsel neprimjerenim rječnikom pisao o kolumnistima.

'Drago Pilsel nije savjetnik Predsjednika Republike već je zaposlen u stručnim službama Ureda Predsjednika RH', dodaju iz Ureda.(M.B./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene