Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"razmislite opet pa se cijepite"

Milanović u Vrbovcu poručio građanima: "Pazite na zdravlje, mislite na sebe, cijepite se"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Zoran Milanović koji je u petak bio u Vrbovcu na otvorenju 40. turističko-kulinarske manifestacije "Kaj su jeli naši stari" okupljenima je poruči da paze na zdravlje, a one koji se još nisu cijepili pozvao je da razmisle te da se cijepe.

U prigodnom obraćanju, Milanović, koji je ujedno i pokrovitelj, rekao je kako je turističko-kulinarska manifestacija "Kaj su jeli naši stari" čuvanje tradicije.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 6 Anketa Dnevnika Nove TV Što mislite o odluci Ustavnog suda? Pogledajte kako ste glasali Đorđe Gardašević, ustavni stručnjak Sporna odluka Ne stišavaju se reakcije na Ustavni sud: Stručnjak objasnio u čemu je problem

"Ja ovo što vi radite već četrdeset godina ne vidim kao turizam, nego vidim kao čuvanje tradicije, onoga što jesmo i onoga što jeste, to je vrednije", rekao je predsjednik.

Istaknuo je da je najveća vrijednost takvih manifestacija i događanja u tome da se čuvaju sjećanja. "Čuvate sjećanje i to materijalno sjećanje na nešto što je dio vas. I to je važno, i to se računa", dodao je.

"Pazite na zdravlje. Prije svega na svoje zdravlje, a onda ćete paziti i na drugoga. Mislite na sebe, cijepite se ako niste. Ako niste, razmislite opet pa se cijepite, a ako ne, dobro se najedite i dobro se provedite", zaključio je svoje obraćanje predsjednik Milanović.

Osim predsjednika Republike Vrbovčankama i Vrbovčanima te njihovim gostima obratili su se gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj i zamjenik župana Zagrebačke županije Damir Tomljenović. Uz predsjednika Milanovića bio je posebni savjetnik za ekonomiju Velibor Mačkić, navodi se u priopćenju iz Ureda predsjednika.

Jubilarna 40. turističko-kulinarska manifestacija "Kaj su jeli naši stari" u Vrbovcu se održava od 27. do 29. kolovoza. Trebala je biti održana prošle godine, no bila je odgođena zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene