Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kolinda Grabar Kitarović

'Istra neće ostati bez statusa županije'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović poručila je u utorak s predizbornog skupa u Puli kako neće biti regionalizacije i neće proći ideja da Istra ostane bez statusa županije.

Okupljenima na skupu rekla je kako se SDP kada je na na vlasti, prema Istri ponaša maćehinski te da im sada žele uzeti i status županije.

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Slika nije dostupna UŽIVO na Novoj TV i na Dnevnik.hr 'Sve možemo večeras očekivati i miran razgovor i žustru raspravu'

Kolinda Grabar-Kitarović naglasila je kako će se zalagati za nastavak razvojnih projekata u Istri, poput razvoja pulske luke, završetka Istarskog ipsilona i gradnje druge cijevi tunela Učka.

Ponovila je da će, nakon što postane hrvatska predsjednica, "pozvati premijera Milanovića da sazove sjednicu Vlade na kojoj će ponuditi rješenja. Ako ih ne budu imali zatražit ću neka izvole otići i neka prepuste mjesto onima koji znaju", zaključila je.

VIDEO Pitanje zbunilo Kolindu - Evo kako je reagirala

Na novinarsko pitanje da komentira informaciju iz Vlade kako je 27 puta koristila vladin zrakoplov od 2005. do 2007. dok je bila ministrica vanjskih poslova Grabar Kitarović je naglasila da je Vlada prvo izašla s brojkom od 150 puta, pa onda sa 27 puta i sada očekuje da će izaći i s trećom brojkom.

Dodala je da se ne sjeća koliko je točno puta koristila vladin zrakoplov, ali da zna da ga je ona tražila svega nekoliko puta. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene