Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović do kraja mandata vjerojatno će ostati u rezidenciji na Pantovčaku, odnosno neće seliti u drugi ured.


Ministarstvo državne imovine objavilo je rezultate analize zatražene prije dvije godine kako nije pronađen odgovarajući zamjenski prostor.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Sjeverna Makedonija i Albanija bez datuma početka pregovora s EU-om, Grabar-Kitarović izrazila žaljenje Zoran Milanović u Rijeci (Foto: Nel Pavletić/PIXSELL) Milanovića zaustavila policija, mislili da šverca ljude: "To su čari kampanje, pun auto i odmah si sumnjiv"

Time bi jedno od najvažnijih obećanja iz kampanje Grabar-Kitarović moglo ostati neispunjeno. Saborska oporba misli da je potraga bila farsa.

"Kad ste vidjeli tamo da je okrenula stol i okrečila jednu prostoriju, znate da, što bi mi u narodu rekli - Ne bi je ni vilama više mogli otjerati s Pantovčaka. Žao mi je što će sad ostati izolirana gore, da je to predsjednica iz naroda, kraljica Balkana, bi se preselila u Grškovićevu po mome, recimo to je sasvim dovoljno za ured jedne skromne predsjednice jedne države", poručio je SDP-ovac Predrag Matić.

Branko Bačić predsjednik kluba zastupnika HDZ-a ne slaže se s navodima oborbe.

"Predsjednica je u svom predizbornom programu najavila da je kao predsjednici nije potreban i nužan prostor Pantovčaka i nakon toga su slijedile procjene kakav prostor to može zadovoljiti", kazao je Bačić.