Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kritike iz oporbe

Predsjednica vjerojatno ostaje na Pantovčaku: "Kraljica Balkana bi se preselila u Grškovićevu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović do kraja mandata vjerojatno će ostati u rezidenciji na Pantovčaku, odnosno neće seliti u drugi ured.

Ministarstvo državne imovine objavilo je rezultate analize zatražene prije dvije godine kako nije pronađen odgovarajući zamjenski prostor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pantovčak, Visoka ili... Predsjednica osnovala Povjerenstvo: Želi znati gdje će joj biti Ured Slika nije dostupna Nema ni naznake preseljenja Nova predsjednica vlast će ipak preuzeti na Pantovčaku!

Time bi jedno od najvažnijih obećanja iz kampanje Grabar-Kitarović moglo ostati neispunjeno. Saborska oporba misli da je potraga bila farsa.

"Kad ste vidjeli tamo da je okrenula stol i okrečila jednu prostoriju, znate da, što bi mi u narodu rekli - Ne bi je ni vilama više mogli otjerati s Pantovčaka. Žao mi je što će sad ostati izolirana gore, da je to predsjednica iz naroda, kraljica Balkana, bi se preselila u Grškovićevu po mome, recimo to je sasvim dovoljno za ured jedne skromne predsjednice jedne države", poručio je SDP-ovac Predrag Matić.

Branko Bačić predsjednik kluba zastupnika HDZ-a ne slaže se s navodima oborbe.

"Predsjednica je u svom predizbornom programu najavila da je kao predsjednici nije potreban i nužan prostor Pantovčaka i nakon toga su slijedile procjene kakav prostor to može zadovoljiti", kazao je Bačić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene