Predsjednica i deva (Foto: Dnevnik.hr)
Predsjednica i deva (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović četvrtak je provela u Koprivničko-križevačkoj županiji. Osim važnih susreta s gospodarstvenicima, predsjednica je iskoristila priliku kako bi se fotografirala i s jednom devom.


Svoj drugi dan posjeta Koprivničko-križevačkoj županiji, gdje je otvorila privremeni ured, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović provela je u društvu gospodarstvenika i obrtnika iz tog kraja. Saslušala je njihove komentare i pitanja, zaključila kako je dobila dobar uvid na terenu te kako će na osnovu svega što je čula, napisati preporuke resornim ministarstvima. Obilazeći županiju, predsjednica nije propustila posjetiti đurđevačke deve, hranila ih je, a s jednom od deva je napravila i selfie.
 

Vezani članci Grabar-Kitarović u posjetu Afganistanu Kolinda Grabar-Kitarović: "Afganistan i njegovi ljudi prirasli su mi srcu" Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica RH Bivša predsjednica za Dnevnik Nove TV o uspjesima hrvatskog sporta, ali i teškim uvjetima na terenima u Tokiju: ''Prvi mečevi su bili kao da ste na treningu"