Predsjednica i deva (Foto: Dnevnik.hr)
Predsjednica i deva (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović četvrtak je provela u Koprivničko-križevačkoj županiji. Osim važnih susreta s gospodarstvenicima, predsjednica je iskoristila priliku kako bi se fotografirala i s jednom devom.


Svoj drugi dan posjeta Koprivničko-križevačkoj županiji, gdje je otvorila privremeni ured, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović provela je u društvu gospodarstvenika i obrtnika iz tog kraja. Saslušala je njihove komentare i pitanja, zaključila kako je dobila dobar uvid na terenu te kako će na osnovu svega što je čula, napisati preporuke resornim ministarstvima. Obilazeći županiju, predsjednica nije propustila posjetiti đurđevačke deve, hranila ih je, a s jednom od deva je napravila i selfie.
 

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović Bivša predsjednica snimljena nakon dugo vremena, nije se puno promijenila od kraja mandata, a i frizura je ostala ista Kolinda Grabar-Kitarović Bivša predsjednica oglasila se o navodnim Mamićevim uplatama: "Kome ove objede i lažni navodi idu u korist?"