Obavijesti Video Pretražite Navigacija
oj radosti

Štromar: "I meni je Josipa Rimac pisala 'srce moje, dušo moja, samo me ti možeš smiriti', a kad je supruga vidjela poruke..."

Predrag Štromar
Predrag Štromar Ranko Suvar/Cropix
Aktualno Galerija Predrag Štromar Predrag Štromar Foto: Davor Pongracic/Cropix Josipa Pleslić Josipa Pleslić Foto: Damir Krajac/Cropix Ivan Turudić Ivan Turudić Foto: Damjan Tadic/Cropix Josipa Plesić (prije Rimac) i Ivan Turudić Josipa Plesić (prije Rimac) i Ivan Turudić Foto: Damjan Tadic / CROPIX +3 Ivan Turudić Galerija 1/8 >>
Predrag Štromar iz HNS-a kaže da će glasati za Ivana Turudića kao glavnog državnog odvjetnika. Slične poruke od Josipe Rimac, kaže, dobivao je i on. "Napisala bi i da će nekoga popapati mrak ako joj nešto ne napravi, no samo je blefirala", izjavio je Štromar.

Poruke koje je Ivan Turudić, kandidat za glavnog državnog odvjetnika, razmjenjivao s Josipom Pleslić (ex Rimac) već danima zabavljaju javnost prije svega zbog međusobnog tepanja s "radosti" i "di si lipa". Turudić je za Dnevnik Nove TV rekao da ne namjerava odustati od kandidature, niti nakon intervencije predsjednika Republike da se s optuženikom Zdravkom Mamićem nalazio dok je bio pod mjerama SOA-e. 

Glasanje u Saboru o Turudiću zakazano je za srijedu, no konačnu odluku treba donijeti HDZ s koalicijskim partnerima u utorak.  

Pročitajte i ovo Ilustracija Obdukcija je gotova Sašina kći iz prvog braka otkrila strašne detalje ubojstva oca: "Dan ranije ubojica je objavio fotografiju i poruku"

Predrag Štromar, saborski zastupnik HNS-a, rekao je da su ga poruke nasmijale i da će glasati za Turudića. Prisjetio se vlastite slične korespondencije s Josipom Pleslić, zbog koje je morao dati iskaz istražiteljima USKOK-a, a zbog poruka dotične imao je i neugodan razgovor sa suprugom, ispričao je za Novi list.

Pročitajte i ovo Rimac i Turudić Novi detalji Objavljene nove poruke, Rimac spominje "tvoju i moju sutkinju", Turudić odgovara: "Dođi kod mene na sud"

"Glasat ću za Turudića, nisam čuo da je bilo tko promijenio mišljenje nakon ovih poruka. Znate, ona vam je sa svima komunicirala kao s Turudićem. Meni je, recimo, na poruku da se smiri zbog nečega, odgovorila – samo me ti možeš smiriti. Bilo je to u novinama i kada ih je moja supruga ujutro kupila, odmah mi je po povratku s vrata vikala: 'Predrag! Je li u redu objavom takvih poruka uništavati živote ljudima?' Nisam s Josipom uopće bio dobar, a nazivala me u porukama 'srce moje', 'dušo moja'. Jednostavno se tako obraćala ljudima. Ili bi napisala dužnosniku da će ga, ako joj nešto ne napravi, 'popapati mrak'. Čak i da će šef, misleći na Plenkovića, saznati ako joj se nešto ne potpiše do devet ujutro. Ona je na taj način samo iskorištavala jadne ljude, blefirala je", rekao je Štromar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene