Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

Prebrzo vozio, pa izazvao lančani sudar na autocesti, ozlijeđene četiri osobe: Policija objavila detalje

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac koji je izazvao lančani sudar na autocesti A1 bit će kazneno prijavljen, objavila je karlovačka policija.

Sedam vozila sudjelovalo je u prometnoj nesreći koja se dogodila na autocesti A1 između čvora Karlovac i Jastrebarsko, na području grada Karlovca, nešto prije kanala Kupa-Kupa, u smjeru Zagreba, u 16:30 u srijedu.

Dan kasnije karlovačka policija objavila je detalje lančanog sudara.

Teretnim automobilom zagrebačkih registracija upravljao je 45-godišnjak. No vozio je prebrzo, a promet je bio vrlo gust.

Sustižući usporenu kolonu vozila, udario je u stražnji dio autobusa BiH registracije kojim je ispred njega upravljao 62-godišnjak i koji se već zaustavio zbog kolone vozila.

Nakon toga autobus je udario u osobni automobil ispred sebe, a teretni automobil nakon toga je u daljnjem nekontroliranom kretanju prouzročio lančani sudar više vozila, opisala je policija.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene tri muške osobe, hrvatski državljani u dobi od 45, 53 i 62 godine, dok je 55-godišnji državljanin BiH teško ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Ilustracija očevid u tijeku Lančani sudar kod Karlovca, ima i ozlijeđenih: "Promet se u pravcu Zagreba odvija po posebnoj regulaciji"  

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zatonu - 2 Vatrogasci u akciji Crno jutro kod Dubrovnika: Sudarila se dva automobila, ozlijeđena jedna osoba

Protiv 45-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava, najavila je karlovačka policija.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene