Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pritvoru je

Pronađen vozač koji je u Babinoj Gredi srušio biciklista i pobjegao: Objavljeni detalji

Ilustracija
Ilustracija Foto: Denis Jerkovic/Cropix
Policija je pronašla vozača koji je u ponedjeljak u Babinoj Gredi srušio biciklista, ozlijedio ga i pobjegao. Navode da je uhićen i nalazi se u pritvoru.

U utorak je pronađen automobil slavonskobrodskih registracijskih oznaka kojega policija povezuje s prometnom nesrećom u Babinoj Gredi od dana ranije, a u kojoj je ozlijeđen biciklist.

Nad automobilom je obavljen očevid. Utvrđeno je da je prometnu nesreću izazvao 35-godišnjak iz Brodsko-posavske županije.

Pročitajte i ovo U prometnoj nesreći u Marčanama poginula jedna osoba Strašni prizori Objavljeni detalji nesreće u Marčani: Auto je vozila maloljetnica bez vozačke, poginuo njezin suvozač

Uhićen je, nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje i osumnjičen je za kaznena djela izazivanja prometne nesreće i nepružanja pomoći.

Pročitajte i ovo Cesta smrti u Vukovaru, ilustracija - 2 U Vukovaru Cesta smrti: Na istome mjestu gdje je vozačica naletjela na dječaka i pobjegla, prije godinu i pol nastradala je i Monika - "Bol. Teška bol"

Od 35-godišnjaka su izuzeti uzorci krvi i urina radi analize na prisutnost alkohola u organizmu. Uhićeni je pritvoren uz kaznenu prijavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene