Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Požar u stambenoj zgradi U Belišću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požaru u stambenoj zgradi sa osam stanova u Belišću, u Radničkoj ulici, koji je dojavljen sinoć oko 19,50 sati, ugašen je oko 23 sata, a nitko od stanara nije ozlijeđen.

Požar u zgradi-visokoj prizemnici s potkrovljem, zahvatio je krovište zgrade u duljini od 40 metara i 5 tavanskih stanova.

Pročitajte i ovo Snimka stana ŠOKANTNA SNIMKA "Parket natopljen fekalijama i alkoholom, madraci natopljeni urinom...": Ovako su podstanari iz pakla vlasnici uništili stan Slika nije dostupna Požar u stambenoj zgradi, evakuirani stanari

Stanari su izašli iz zgrade prije dolaska vatrogasaca i nitko nije ozlijeđen.

U gašenju su sudjelovali pripadnici dobrovoljnog vatrogasnog društva Belišće, DVD Valpovo i DVD Bistrinci, s oko 40 vatrogasaca i 6 vozila, a pomogli su im i vatrogasci iz tvornice 'Belišće'd.d. s dva vozila.

Prilikom gašenja požara jedan vatrogasac je pao i lakše se ozlijedio posjekavši šaku. Vozilom Hitne pomoći odvezen je u Kliničku bolnicu Osijek, a nakon pregleda i obrade rane pušten je kući.

Nakon što je požar ugašen oko 23 sata vatrogasci iz DVD Belišća ostali su na dežurstvu i sanaciji požarišta tijekom noći.

Na mjesto požara došao je i gradonačelnik Belišća Zvonko Borić, te je organizirao da se stanare iz požarom zahvaćene zgrade privremeno smjesti u sportsku dvoranu u Belišću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene