Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvorene prometnice

Požar u Brelima: Vatru iznad hotela gasi i kanader

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar koji je buknuo u borovoj šumi u Brelima u subotu oko 14 sati gase vatrogasci svih dobrovoljnih vatrogasnih društava od Brela do Podgore, doznaje se od glavnog vatrogasnog zapovjednika Splitsko-dalmatinske županije Dražena Glavine.

Šumski požar koji je oko 14 sati buknuo u Brelima na predjelu Kričak nedaleko jadranske magistrale, hotelskih objekata i privatnih kuća, stavljen je pod nadzor za sat vremena, a vatrogasci nastavljaju saniranje požarište.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren" Požar u Čileu Vjetar pogoršava situaciju VIDEO Golemi šumski požari u Čileu gutaju sve pred sobom: Najmanje 19 poginulih, više od 200 nestalih

Izgorjelo je oko pet hektara borove šuma, a hotelski objekti i privatne kuće nisu bili ugroženi, doznaje se od glavnog vatrogasnog zapovjednika Splitsko-dalmatinske županije Dražena Glavine.

Požar u Splitu: Nisu uspjeli spasiti psa iz buktinje

Požar koji se brzo širio kroz borovu šumu, gasilo je oko 120 vatrogasaca s tridesetak vozila svih dobrovoljnih vatrogasnih društava s Makarskog primorja kojima je pomagao i jedan kanader.

Lokalna prometnica od Krička prema Brelima bila je skoro dva sata zatvorena za promet.

Na požarištu u Brelima i dalje ostaju dežurne vatrogasne ekipe sve do potpunog gašenja sitnih vatri što izbijaju u borovoj šumi te potpunog saniranja požarišta, rekao je Glavina, koji je vodio gašenje požara. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene