Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjerite zamrzivače

Pronađena salmonela i druge bakterije: S tržišta se povlači brzo smrznuto poljsko miješano meso

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo poljoprivrede obavijestilo je u subotu potrošače o povlačenju i opozivu brzo smrznutog usitnjenog miješanog mesa poljskog proizvođača zbog prisutnosti bakterija u proizvodu.

Proizvod "brzo smrznuto usitnjeno miješano meso: puretina, svinjetina, govedina, 500g", na kojem je označen datum smrzavanja 23. srpnja 2020. i rok upotrebe do 22. siječnja 2021. povlači se zbog utvrđene bakterije Salmonella spp, povećanog broja Escherichie coli te aerobnih bakterija, kaže se u obavijesti i dodaje da proizvod nije u skladu s Uredbom o mikrobiološkim kriterijima za hranu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEISPRAVNO MESO Ministarstvo objavilo: S polica se povlači smrznuto miješano meso poljskog proizvođača, provjerite zamrzivače

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Proizvod možete vratiti Ministarstvo povuklo meso zbog salmonele: Ako ste ga kupili, nemojte ga jesti

Proizvođač mesa je Rasko iz Zelechlineka u Poljskoj, dobavljač Mitmar također iz Poljske, a u Hrvatskoj ga na tržište stavlja Stanić iz Kerestinca, priopćeno je.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene