Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Ispale žice

Potpuni šok: Usred leta otpao komad krila zrakoplova!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnici leta 2412 iz Orlanda prema Atlanti svjedočili su uznemirujućem prizoru - usred leta komad ploče s krila odlomio se i ostavio izložene žice.

Nevjerojatnu sreću imalo je 185 putnika i članova posade zrakoplova Boeing 757 kompanije Delta koji je jučer predvečer bio prisiljen sletjeti uslijed tehničkih problema. Oni su nastali kada se tijekom leta 2412 iz Orlanda prema Atlanti u SAD-u jedna ploča odlomila s krila te izložila splet žica i hidrauličke strojeve milosti i nemilosti vremenskih uvjeta.

Pročitajte i ovo Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb Ilustracija preusmjeren let Snimka totalnog kaosa u avionu: Dvije putnice poludjele i vrištale, uključili se i ostali. "Daj više je*ote zašuti!"

Ispovijest pilota JNA-a: 'Vidim svjetla, kao kod aviona! Kontrola leta: Nema tu ni jednog aviona!

Šokirani putnici svjedočili su kroz prozor što se događa sa zrakoplovom. Jedan od njih uslikao je nastalu štetu i fotografiju stavio na Twitter s napomenom - 'Možete li zamisliti kako se osjećam kad gledajući iz zrakoplova vidim ovo?!' Pilot je ubrzo uspostavio vezu s kontrolorima leta i dogovorio prisilno slijetanje. Ono je uspješno izvršeno i svi putnici sigurno su vraćeni na zemlju.

'Posada je slijedila uobičajen postupak za slijetanje u izvanrednim stanjima. Iako se ploča na krilu odlomila, nastala 'rupa' nije predstavljala nikakvu prijetnju sigurnosti zrakoplova', kazao je glasnogovornik Delte Anthony Black dok je jedan od putnika, javlja ABC News, kazao da su svi u letjelici tijekom slijetanja 'bili smireni'. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene