Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Martina Dalić

"Ne obazirem se na navode o prisluškivanju"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić u petak je, komentirajući navode kako je bosanoskohercegovačka Obavještajno sigurnosna agencija (OSA) prisluškivala nju i Vladina povjerenika za "Agrokor" Antu Ramljaka, izjavila kako Hrvatska postoje institucije koje su za to zadužene, a da ona svoj posao obavlja normalno, ne obazirući se se na takve događaje.

"Ukoliko takve stvari postoje, hrvatska država ima institucije koje su zadužene baviti se tim pitanjima i eventualnim problemima. Ono što mogu reći jest da svoj posao obavljam normalno, potpuno se ne obazirući na takve događaje", kazala je ministrica Dalić, odgovarajući na novinarske upite tijekom boravka u Osijeku.

Pročitajte i ovo Martina Dalić Predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić za Dnevnik Nove TV o rastu cijena: "Iza ovog vala inflacije kriju se dva iznimna događaja" Davor Filipović Vruće pitanje Ministar Filipović o optužbama da ga je USKOK uhvatio: "To je laž!"

Radi li se tu o stvarnim aktivnostima, time će se baviti oni koji su za to zaduženi, poručila je Dalić.

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić boravila je danas u Osijeku, gdje je potpisala o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt

"Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac" i susrela se s poduzetnicima. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene