Ako ste konobar vjerojatno bez problema pronalazite ili mijenjate posao, barem kada je vrijeme turističke sezone. Ipak, treba imati na umu da je vaša konkurencija jaka i da nije lako istaknuti se među toliko dobrih kandidata. Ipak, moguće je. Kako?
Pročitajte i ovo
tko god da je sumnjao
Ministar turizma: "Neki su se ljetos žalili da je sezona loša, no zapravo imamo gotovo idealne brojke"
Turistička sezona
Stručnjak upozorava na oprez pri definiranju cijena za 2025.: "Na gornjoj smo granici prihvatljivosti"
Dokažite svom budućem poslodavcu da ste spremni na sve izazove konobarskog posla. A u svojoj molbi i životopisu obavezno istaknite sve informacije koje dokazuju da ste odličan konobar!
Slične savjetima mogu se voditi i svi ostali kandidati za koje ovoga tjedna izdvajamo sljedeće oglase:
Radisson BLU poziva kandidate s iskustvom rada na poziciji kuhara na prijavu za posao. Rok prijave je 27.5, a više informacija možete pronaći u oglasu.
Maistra, vodeća hrvatska hotelijerska kompanija, ima otvoren natječaj za zapovjednika broda. Za prijavu je potrebna preslika pomorske knjižice i uvjerenja. Oglas možete pronaći na MojPosao portalu.
Na području Živogošća i Makarske otvoreno je više pozicija za rad u sezoni: glavna domaćica, šef kuhinje, kuhar, slastičar, voditelj bara, voditelj restorana, voditelj održavanja, konobar/barmen. Prijavite se putem MojPosao portala.
Restorani Dubravka 1836 i Nautika u Dubrovniku zapošljavaju veći broj konobara, kuhara i pizza majstora. Poslodavac kandidatima koji zadovolje u radu pruža mogućnost zaposlenja i u idućoj turističkoj sezoni. Prijavite se najkasnije do 6. lipnja.
KRAŠ zapošljava kuhara s tri godine iskustva. Radno mjesto odnosi se na Zagreb, a prijave traju do 27. svibnja putem MojPosao portala.
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook