Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Konobari već godinama uvjerljivo drže prvo mjesto na listi najtraženijih sezonskih zanimanja.


Ako ste konobar vjerojatno bez problema pronalazite ili mijenjate posao, barem kada je vrijeme turističke sezone. Ipak, treba imati na umu da je vaša konkurencija jaka i da nije lako istaknuti se među toliko dobrih kandidata. Ipak, moguće je. Kako?

Vezani članci Turističke brojke za kolovoz - 3 Je li kolovoz uspio spasiti sezonu? Brojke bolje od očekivanog, ali od danas smo na crvenoj listi ukupno 12 zemalja Turisti i koronavirus - 5 Istra bilježi više odlazaka nego dolazaka, u Dalmaciji se razmišlja o podizanju cijena testova na COVID-19, a ministrica turizma poručuje: "Želimo da sezona traje što dulje"

Dokažite svom budućem poslodavcu da ste spremni na sve izazove konobarskog posla. A u svojoj molbi i životopisu obavezno istaknite sve informacije koje dokazuju da ste odličan konobar!

Slične savjetima mogu se voditi i svi ostali kandidati za koje ovoga tjedna izdvajamo sljedeće oglase:

Radisson BLU poziva kandidate s iskustvom rada na poziciji kuhara na prijavu za posao. Rok prijave je 27.5, a više informacija možete pronaći u oglasu.

Maistra, vodeća hrvatska hotelijerska kompanija, ima otvoren natječaj za zapovjednika broda. Za prijavu je potrebna preslika pomorske knjižice i uvjerenja. Oglas možete pronaći na MojPosao portalu.

Na području Živogošća i Makarske otvoreno je više pozicija za rad u sezoni: glavna domaćica, šef kuhinje, kuhar, slastičar, voditelj bara, voditelj restorana, voditelj održavanja, konobar/barmen. Prijavite se putem MojPosao portala.

Restorani Dubravka 1836 i Nautika u Dubrovniku zapošljavaju veći broj konobara, kuhara i pizza majstora. Poslodavac kandidatima koji zadovolje u radu pruža mogućnost zaposlenja i u idućoj turističkoj sezoni. Prijavite se najkasnije do 6. lipnja.

KRAŠ zapošljava kuhara s tri godine iskustva. Radno mjesto odnosi se na Zagreb, a prijave traju do 27. svibnja putem MojPosao portala.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook