Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Recesija koja drma cijeli svijet nikako vas ne smije navesti na prestanak razmišljanja o vlastitoj budućnosti. To se pogotovo odnosi na vas koji nemate posao ili na radno mjesto dolazite živčani zbog 'nemogućih' radnih zadataka, kolega koje ne možete smisliti i šefa kojeg nastojite izbjegavati u širokom luku.


Ako ste se u ovom opisu prepoznali i ako vam se uz sve navedeno ne sviđaju ni brojke na vašem tekućem računu, moramo vam reći da je krajnje vrijeme za akciju! Upravo sada dok sjedite i čitate vijesti na vašem omiljenom portalu, razmislite o svojoj budućnosti jer vaš uspjeh je vaša najbolja vijest! Svjesni ste činjenice da vam nitko ništa neće 'poslužiti na pladnju' i da stvar morate uzeti u svoje ruke. Ipak, važno je znati da u tom podvigu nećete biti sami jer će vam svesrdnu pomoć pružiti Večernji list, koji sutra pokreće internetski portal Biram karijeru. Riječ je o stranici koja će postati pravo mjesto za pronalazak novoga posla i koja će vam promijeniti život nabolje.

Vezani članci Seksualni radnici opet mogu na posao u Nizozemskoj Od ovog tjedna na posao se vraćaju seksualni radnici u Nizozemskoj Matea sa down sindromom radi u vrtiću - 2 Matea je dokazala da za nju prepreke ne postoje: Ima Down sindrom, posao u vrtiću i kolege koji je obožavaju

Večernji list u svom tiskanom izdanju već pola stoljeća uspješno pomaže u pronalasku novoga radnog mjesta, a najbolja ponuda natječaja prošle je godine zaokružena pokretanjem subotnjeg priloga 'Karijera' koji povezuje ponudu natječaja za posao s korisnim informacijama o tržištu rada, trendovima u zapošljavanju te brojnim analizama tržišta. Budući da je Internet sve bitniji faktor kod pronalaženja posla, slijedili smo svoju strategiju dostupnosti sadržaja na svim platformama kako bi natječaji bili vidljivi što većem broju naših čitatelja. Zbog toga smo pokrenuli portal Biram karijeru kojim poslodavcima i posloprimcima u mnogomu olakšavamo njihove svakodnevne brige.

Ponosno ističemo da iza nas stoje vjerodostojnost, relevantnost, inovativnost te dugogodišnje iskustvo i znanje. Sve smo to pretočili u naš novi portal Biram karijeru na kojem uz samo nekoliko pokreta mišem možete odabrati najbolji posao za sebe i tako si osigurati sretniju budućnost. Ništa više znoja neće morati proliti ni poslodavci koji će na našem novom portalu s lakoćom pronaći idealnog djelatnika. Uz trostruku prednost i optimalnu uslugu poslodavcima smo desna ruka u traženju novih snaga te ambicioznih i perspektivnih djelatnika, a posloprimcima kroz personaliziran pristup traženju posla pomažemo pronaći  radno mjesto krojeno po mjeri tj. posao koji će im prerasti u strast jer, vjerujte nam, i to je moguće, koliko god se činilo nemogućim! Stoga, birajte karijeru na www.biramkarijeru.com