Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ponovo zatražen pritvor za Branimira Glavaša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo ponovo je u četvrtak podnijelo prijedlog za određivanje pritvora protiv Branimira Glavaša zbog utjecaja na svjedoke.

Pritvor za Glavaša je ovaj put od istražnog suca zatražen zbog utjecaja na svjedoke odnosno konkrentih prijetnji svjedocima. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U slučaju "selotejp" odvojen postupak za četvrtoptuženog Sivića; svjedoči Fehir Slika nije dostupna Fehir: 'U mojem iskazu nema promjena'

U državnom odvjetništvu nisu služeno htjeli komentirati ovu informaciju niti kojim svjedocima se prijetili i jesu li oni do sada saslužani.

U kaznenom predmetu protiv okrivljenih Glavaša i Fehira, zbog kaznenog djela ratnog zločina protiv civilnog stanovništva, Policijska uprava osječko-baranjska dostavila je 25. srpnja 2006. državnom odvjetništvu izvješće. 

U izvješću su prilozima iz kojih proizlazi osnovana sumnja o konkretnim utjecajima na svjedoke, navodi se na službenoj stranici državnog odvjetništva RH. 

Sadržaj izvješća i priloga nije, do sada, bio predmetom razmatranja, budući da se radi o novim činjenicama i dokazima, a ne o onima koji su razmatrani prilikom podnošenja prvotnog prijedloga za određivanje pritvora o kojem je odlučivalo izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zagrebu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene