Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova Afera?

Policija upala u zgradu HAC-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci iz Službe gospodarskog kriminaliteta i korupcije u petak su bili na petom katu zgrade HAC-a gdje je smještana pravna služba.

U petak navečer oko 19.30 sati  policajci iz Službe gospodarskog kriminaliteta i korupcije ušli su u zgradu HAC-a. Bili su na petom katu zgrade gdje se nalazi pravna služba te su, neslužbeno doznajemo, 'češljali' dokumente. 

Kako doznajemo, radi se o predmetima koje je, navodno, Selma Abadžić 'stavila u ladicu', točnije o ugovorima s Osijek Koteksom iz 2007. godine. Abadžić je, naime, suspendirana inspektorica koja je bila zadužena za antikorupcijske istrage u tom poduzeću.

Pročitajte i ovo Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

>> Smjene u HAC-u zbog puknuća šahta ispred tunela Plasina!

U HAC-u nisu službeno željeli potvrditi, ali ni demantirati ovu informaciju, kao ni odgovoriti na upit što je razlog policijske akcije.

U uredima HAC-a sinoć se nalazio i predstojnik ureda uprave Ronald Radojević koji je policijskim službenicima dao na uvid tražene dokumente.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene