Policajci iz Službe gospodarskog kriminaliteta i korupcije u petak su bili na petom katu zgrade HAC-a gdje je smještana pravna služba.


U petak navečer oko 19.30 sati  policajci iz Službe gospodarskog kriminaliteta i korupcije ušli su u zgradu HAC-a. Bili su na petom katu zgrade gdje se nalazi pravna služba te su, neslužbeno doznajemo, 'češljali' dokumente. 

Kako doznajemo, radi se o predmetima koje je, navodno, Selma Abadžić 'stavila u ladicu', točnije o ugovorima s Osijek Koteksom iz 2007. godine. Abadžić je, naime, suspendirana inspektorica koja je bila zadužena za antikorupcijske istrage u tom poduzeću.

Vezani članci Pucnjava u Rio de Janeiru 01 Pucnjava u Rio de Janeiru: Najmanje 25 ubijenih, među njima i policajac Osnovna škola Josipa Račića u naselju Srednjaci 01 Incident u zagrebačkoj osnovnoj školi: Zaposlenik se prešetavao sa zračnom puškom?

>> Smjene u HAC-u zbog puknuća šahta ispred tunela Plasina!

U HAC-u nisu službeno željeli potvrditi, ali ni demantirati ovu informaciju, kao ni odgovoriti na upit što je razlog policijske akcije.

U uredima HAC-a sinoć se nalazio i predstojnik ureda uprave Ronald Radojević koji je policijskim službenicima dao na uvid tražene dokumente.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook