Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzela više od 100.000 kuna

Policija traga za direktoricom zagrebačke tvrtke: Primila predujam za neisporučenu robu pa - nestala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija traga za 45-godišnjakinjom osumnjičenom da je od jedne zagrebačke tvrtke primila predujam od 126.490 kuna za isporuku robe koju njezina blokirana tvrtka nije isporučila.

Policija je precizirala da je 45-godišnjakinja kao direktorica jedne zagrebačke tvrtke 7. listopada 2019. dogovorila s oštećenim trgovačkim društvom iz Zagreba isporuku stolaca i kolica za slaganje stolaca iako je račun njezine tvrtke bio blokiran i nije imao mogućnost nastaviti poslovanje.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Objavljene najnovije informacije FOTO Oglasila se austrijska policija: ''Razjašnjen je identitet osoba...'' Ivana Ilić Potraga se nastavlja Oglasila se majka nestale Danke: "Pogledala sam snimku iz Beča"

Kako bi odgovorne osobe oštećene tvrtke održavala u zabludi da će isporučiti robu, osumnjičena je 19. prosinca 2019. izdala zadužnicu u ime svoje tvrtke i u svoje ime kao jamac platitelj.

Budući da njezina tvrtka nije isporučila robu niti je vratila primljeni predujam, oštećena tvrtka temeljem zadužnice pokrenula je prisilnu naplatu potraživanja, pri čemu je samo djelomično uspjela naplatiti 7400 kuna jer na računu tvrtke osumnjičene nije bilo dovoljno novca.

Za osumnjičenom 45-godišnjakinjom, koja je trenutačno nedostupna, intenzivno se traga te je protiv nje podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene