Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Policija traga za 13-godišnjakinjom koja je otišla od kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sisačka policija intenzivno traga za 13-godišnjom djevojčicom romske nacionalnosti Giuliom Barbulović iz Sela, mjesta kod Siska, koja je noćas oko tri sata otišla od kuće i nestala, priopćila je sisačko-moslavačka Policijska uprava u Sisku.

Glasnogovornica PU-a Iva Hranitelj izvijestila je da je u dosadašnjoj kriminalističkoj obradi otkriveno da je Giulia iz za sada nepoznatih razloga od svoje kuće u Selima kod Siska otišla na za sada nepoznato mjesto noćas nakon tri sata. 

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen" Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Zadnji put u odjeći u kojoj je nestala vidjela ju je noćas nešto prije tri sata njezina baka, koja je išla popiti lijekove. 

Trinaestogodišnjakinja od tada nije se javila baki, niti baka zna kamo bi ona mogla otići, zbog čega je policiji i prijavila njezin nestanak.

Giulia Barbulović visoka je oko 165 cm, slabije je tjelesne građe, crne ravne duge kose, ovalna lica, kestenjastih očiju. Bila je odjevena u bijelu majicu, plave traperice, bijele tenisice i jaknu bež boje.

Policija moli građane da, ako bilo što znaju o boravku ili kretanju nestale djevojčice, o tome osobno obavijeste najbližu policijsku postaju ili na telefon 92.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene