Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u Domašincu

Opljačkala i grob malenog Petra: Policija pronašla ženu koja je operirala po groblju

Krađa na groblju - 3
Krađa na groblju - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Kradljivica po grobljima - 1 Kradljivica po grobljima - 1 Foto: PU međimurska/Screenshot Krađa na groblju - 4 Krađa na groblju - 4 Foto: DNEVNIK.hr Krađa na groblju - 5 Krađa na groblju - 5 Foto: DNEVNIK.hr +0 Krađa na groblju - 3 Galerija 1/4 >>
Policija je pronašla kradljivicu koja je s groba djeteta krala tegle s cvijećem i ukrasne boriće.

64-godišnjakinja s područja općine Donji Kraljevac počinila je produljeno kazneno djelo krađe, objavila je PU međimurska.

Ona je od kraja srpnja do početka rujna na mjesnom groblju u Domašincu u tri navrata ukrala više tegli s cvijećem i ukrasnim borićima s groba u kojem je pokopan Petar, sin Mihaele Dragun. Procijenila je da je šteta oko 220 eura.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stigla i reakcija Hrvatski susjedi dovode pojačanja uz granicu: Postavljaju kontrolne punktove, tu su i konjica, psi, helikopter...

"Neka mi sinu daju mir. Ako joj je do tegli - neka mi se javi, ali neka mi sina ostavi na miru. Njega su zaista svi zapamtili. Puno ljudi posjećuje grob, puno djece. Donesu mu školjke. Meni to toliko znači, nama - obitelji, mislim da nije u redu da netko to dira", rekla je majka za Dnevnik Nove TV nakon što je policija objavila fotografije kradljivice.

Pročitajte i ovo Posljedice požara na vjenčanju u Iraku više od 100 mrtvih VIDEO Pogledajte trenutak u kojem se svadba iz snova pretvorila u noćnu moru

Preloški policajci pronašli su ukradene predmete i oduzeli joj, a protiv nje podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

"Zahvaljujemo svim građanima na korisnim informacijama koje su doprinijele uspješnom otkrivanju počinitelja", javili su iz policije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene