Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smješten u zdravstvenu ustanovu

Očajni brat nestale djevojke: Imala je nasilnu vezu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija i deveti dan traga za nestalom Martinom Horvat, a još uvijek tragaju, kažu, za osobom.

Iz PU zagrebačke doznajemo kako policija izlazi teren i za najmanja saznanja o mogućem viđenju nestale djevojke. kako ne bi kompromitirali potragu, u policiji kažu, kako još uvijek s nekim informacijama ne žele izaći u javnost. 'Mi tragamo za osobom', rekli su nam ukratko u PU zagrebačkoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nema je 15 dana Martinin menadžer: 'Nadam se da je mobitel greškom isključila' Slika nije dostupna Promijenio priču Dečko nestale Martine više se ničega ne sjeća

Intenzivna potraga za bivšom manekenkom, 28-godišnjom Martinom Horvat, koja je nestala iz stana na Laništu, još nije dala rezultata, a policija apelira da im se jave svi oni koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj. U policiji su potvrdili da je Martinin dečko bio na razgovoru zbog sumnje da je povezan s njezinim nestankom. Prilikom ispitivanja prijetio je samoozljeđivanjem, doznajemo iz PU zagrebačke, pa je smješten u zdravstvenu ustanovu gdje se još uvijek nalazi. Nije poznato točno na koji način, no činjenica je da je on, prema dostupnim podacima, posljednji kontaktirao s nestalom djevojkom.

Obavljaju se razgovori s rodbinom i poznanicima nestale djevojke, a njezin stan je zapečaćen. Martinin brat Boris preko medija aktivno se uključio u potragu i moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave policiji ili njemu. U postaji u Novom Zagrebu policajci su još ranije razgovarali s Borisom, Martininom prijateljicom, ali i sa svima koji su s Martinom na bilo koji način u zadnje vrijeme kontaktirali.

>> Posvađala se s dečkom noć prije nestanka

Budući da je utvrđeno da je iz stana ponijela i putovnicu, provjereni su i svi granični prijelazi. No, iz dostupnih podataka policija nema informaciju da je izašla iz zemlje. 'Mama je katastrofa, ja sam na tabletama, pijem pa plačem, onda neću više da pijem jer ne pomaže mi ni to, ne znam', kaže Martinin brat Boris.

Boris zna da im je dvogodišnja veza bila blago rečeno burna. 'Kasnije su se njih dvoje svađali kroz vezu, što je bilo normalno, samo ne da se toliko baš svađaju. Ona je bila nasilna prema njemu, on prema njoj, znači glup odnos u vezi, nije neka normalna veza', pojasnio je. Martinu je vjerojatno posljednja vidjela njezina susjeda i prijateljica Danijela. 'Ja sam nju između 18 i 18,30 isfenirala i izašla van iz stana sa svojim dečkom, poslije toga se kažu njoj gubi trag i glas. Ja sam se u devet sati zadnja čula s njom, da ona izlazi van', kaže susjeda Danijela. 'Normalna je bila, još je bio dogovor da ćemo tu večer gledati filmove, da bi mi javila oko devet sati navečer javila porukom da izlazi s curama van', rekla je na kraju susjeda Danijela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene