Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otišla u kino i nestala

Posvađala se s dečkom noć prije nestanka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
28-godišnja Martina Horvat u subotu je otišla od kuće.

U Zagrebu živi s dečkom, koji ju je i posljednji vidio, a njezin nestanak prijavio je brat u Vukovaru. Policija u Vukovaru kaže da je Martinu tražila zagrebačka policija, s obzirom na to da tamo živi.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Dankini roditelji nakon razgovora napustili policijsku postaju: Jedan detalj upao je u oči Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen"

Njezin brat Boris Horvat je odmah stigao u Zagreb. Kaže, Martina je u subotu izašla iz stana s laptopom, stickom i mobitelom.
Mobitel je već danima isključen, a nije ni na Facebooku. Policija cijelo vrijeme 'češlja' susjede, a ispitano je i nekoliko poznanika na policiji. Zadnji SMS Martina je poslala prijateljici. 'Ako hoćeš možeš ostat tu sa Saletom ja idem s curkama van', prepričao je sadržaj zadnjeg sestrinog SMS-a brat Boris.

No, informacija još nema. Zadnji SMS poslala je prijateljici. 'Nadam se samo dobrim vijestima...trenutak u sebi što osjećam ovako i onako', rekao nam je brat nestale djevojke, Boris. Što se dogodilo Martini, još uvijek nije jasno. Noć prije nestanka posvađala se s dečkom, koji se javio na njen mobitel u 4 ujutro, ali nepoznata osoba poklopila je slušalicu. Martinina obitelj moli sve koji nešto saznaju da se jave policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene