Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije podmirio dugove?

Pokrovčeva udovica tuži nogometaša Srđana Andrića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udovica Dine Pokrovca pokrenula je tužbu protiv kapetana Hajduka, Srđana Andrića! Traži 150.000 eura koje je njezin suprug u njega uložio. Na popisu tuženika obitelji Pokrovac su i Hajduk, Dino Drpić te Niko Kranjčar.

'Radi se o izuzetno susretljivom mladiću, međutim on do danas nije poružio dokaze da je on izvršio svoju obvezu prema ugovoru', istaknuo je Robert Jančik, odvjetnik obitelji Pokrovac. Pravne bitke obitelj Pokrovac već mjesecima vodi i protiv Nike Kranjčara, ali i Hajduka, na splitskom općinskom sudu. Kranjčar je 2005. iz Dinama prešao u Hajduk. U splitskoj blagajni nije bilo novca, pa je dug od 600.000 eura trebao biti podmiren nakon transfera u inozemstvo. 2006. Kranjčar je potpisao za Portsmouth, Pokrovac je ubijen, ali novac na račun nikad nije sjeo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila Slika nije dostupna sve završilo na sudu Bizarna drama bivših ljubavnika: "Bacio je moje testise. Stajali su u staklenci pored jaja u hladnjaku"

'Mi imamo određenih procesnih problema zato što se gospodin Niko nalazi izvan Hrvatske, to je onda otežana komunikacija između njega i suda i sva sudska pismena se njemu uručuju diplomatskim putem', rekao je Jančik. Gotovo isti problem imaju i s Dinom Drpićem kojeg se povezivalo s neplaćanjem poreza, problemima s kockom, ali i zakonom. Pokrovčevi tuže i Mladena Pelaića, Marka Marića, Alena Marasa te Ivana Ćosića, a sve s istim razlogom.

Dino Pokrovac ubijen je u lipnju 2005., a do danas je saslušano 350 svjedoka. Obavljeno 50 poligrafa i 10-ak balističkih vještačenja. Sve je ostalo na rečenici od prije tri i pol godine. 'Ne mogu najaviti da je obrada pri kraju, ali da se ona intenzivno i vrlo temeljito i dalje provodi u to budite sasvim sigurni', rekao je tada Krunoslav Borovec. Ugovori o ulaganju i zastupanju česta su pojava u Hrvatskoj. Iako nisu nezakoniti, neki nose lihvarske odredbe, no bez obzira na sumnjivosti, imaju težinu na sudu. Obitelj Dine Pokrovca dosad je pokrenula postupak protiv 12 nogometaša. Igrači bi očito trebali ozbiljnije shvaćati svoje ugovore i paziti što potpisuju i mogu li preuzete obveze ispuniti. Jer, računi će kad-tad doći na naplatu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene