Obavijesti Video Pretražite Navigacija
REINER SE NIJE SNAŠAO

Reakcija u Saboru nakon što je Praljak popio otrov: "Molim vas, dajte sjednite i dozvolite kolegici da završi"

Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr)
Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Željko Reiner, koji je predsjedao sjednicom Hrvatskog sabora u trenutku kada je zatražena stanka zbog pokušaja suicida Slobodana Praljka u Haagu, nije se baš najbolje snašao.

Hrvoje Zekanović iz stranke Hrast tražio je da Sabor prestane s radom kad je čuo da je general Slobodan Praljak popio otrov u haškoj sudnici.

Pročitajte i ovo Gabrijela Kišiček, stručnjakinja za komunikaciju Iz minute u minutu Izborna emisija Nove TV! Komunikacijska stručnjakinja: "Ovo nije bio pobjednički govor" Hrvatski sabor Mimo plaće Saborski zastupnici u tri mjeseca potrošili 247.000 eura: Na jedno je otišlo najviše novca

"Tražim stanku u ime Kluba HDZ-a zbog... situacije na Haškom sudu", viknuo je Zekanović iz klupe. U to je vrijeme za govornicom stajala Anka Mrak Taritaš, a predsjedao je Željko Reiner koji nije bio sklon udovoljiti Zekanoviću.

"Molim vas, dajte sjednite i dozvolite kolegici da završi", poručio mu je Reiner mirno. Zekanović je potom bio konkretniji pa zatražio stanku rekavši da je general Praljak pokušao suicid u Haagu.

"To je strašno i mi ćemo sasvim sigurno o tome raspravljati. Ali, idemo...", rekao je Reiner, namjeravajući dopustiti da Mrak Taritaš završi svoje izlaganje.

Ona mu je, međutim, sugerirala da ipak proglasi stanku, što je na kraju Reiner i učinio.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene