Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tijekom javljanja uživo

Puše i preko 150 km/h: Pogledajte borbu reportera Dnevnika Nove TV sa snažnim udarima bure!

Šime Vičević se tijekom javljanja uživo borio s jakim vjetrom (Foto: Dnevnik.hr)
Šime Vičević se tijekom javljanja uživo borio s jakim vjetrom (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Šime Vičević se tijekom javljanja uživo borio s jakim vjetrom (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Zbog snažne bure gotovo cijeli dan zatvorena je dionica autoceste Zagreb-Split od Posedarja do Svetog Roka, a koliko su jaki njeni udari imali su priliku vidjeti gledatelji Dnevnika Nove TV.

Koliko su snažni udari bure kod Maslenice gledatelji su imali priliku vidjeti u Dnevniku Nove TV tijekom javljanja reportera Šime Vičevića

Pročitajte i ovo Zgrada u Sinju - 1 Nesreća u Sinju Djevojčica na koju je pao kamen operirana u splitskoj bolnici: "Situacija je ozbiljna, osam sati smo morali čekati na nove informacije" Bura stvara probleme u prometu - 2 zatvorila dio autoceste Dovoljno jaka da stvori gužve u prometu: "Tamo je kolona stala i ne miče se nikako, ne ide ni naprijed ni nazad"

Na tom dijelu bura na udare puše i više od 150 kilometara na sat. Upravo s takvim udarima bio je suočen i Vičević, zbog čega je nakratko morao i zastati s javljanjem jer ga je snažna bura jednostavno - otpuhala.

Dionica autoceste Zagreb-Split od Posedarja do Svetog Roka zatvorena je još od prijepodneva, a zatvorena je i dionica državne ceste između Zatona Obrovačkog i Maslenice. "Tamo se nalazi i jedna prevrnuta kamp-prikolica koju se zbog bure još uvijek nitko ne usuđuje pomicati", javio je Vičević. 

Poteškoća ima i u pomorstkom prometu, sedam trajektnih i osam katamaranskih linija u ovom trenutku ne prometuju. Brojnih poteškoća ima i u zračnim lukama, gdje su brojni letovi otkazani.

Bura će, prema prognozama, puhati i noćas i sutra tijekom dana. Iz HAK-a i policije pozivaju na maksimalan oprez.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene