Obavijesti Video Pretražite Navigacija
visoke mjere sigurnosti

Počeo samit Krimske platforme, a za Zagrepčane muke u prometu: Naoružajte se strpljenjem, policija zatvara prometnice

Karta obilaznih pravaca - 1
Karta obilaznih pravaca - 1 Foto: MUP
U Zagrebu počinje samit Krimske platforme, na kojoj sudjeluju 42 delegacije iz 32 države. U gradskom prometu očekuju se povremeni zastoji zbog posebne regulacije, a policija je pozvala na korištenje obilaznih pravaca.

U utorak se u Zagrebu održava veliki parlamentarni samit Krimske platforme, što je i najveći međunarodni događaj u povijesti Sabora.

Tim povodom u Zagreb stižu 42 delegacije iz 32 države, a za Zagrepčane to, između ostalog, znači i zatvaranje niza prometnica zbog prolaska delegacija, moguće gužve i zastoji u prometu.      

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otvorenje Ukrajinskog doma Plenković uoči Krimske platforme: "Ako itko razumije Ukrajinu, to je Hrvatska"

Pročitajte i ovo Međunarodna krimska platforma Krimska platforma Najveći međunarodni događaj u povijesti Sabora: Stižu 42 delegacije, Zelenski putem ekrana, Srbija se nije odazvala

Zagrebačka policija za utorak je najavila da će na području užeg centra grada od 6 sati do 22 sata na snazi biti privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama "Stop - policija", a o čemu su vlasnici vozila i stanari zgrada na navedenim lokacijama već upoznati.

Građane su zamolili za razumijevanje i strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa: "Također, pozivamo građane na dosljedno poštivanje uputa i naredbi policijskih službenika kao i poštivanje pravila navedenih u privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama."

Objavljene su i karte obilaznih pravaca.

Karta obilaznih pravaca - 1 Karta obilaznih pravaca - 1 (Foto: MUP)

Karta obilaznih pravaca - 1 Karta obilaznih pravaca - 2 (Foto: MUP)

Karta obilaznih pravaca - 1 Karta obilaznih pravaca - 3 (Foto: MUP)

Karta obilaznih pravaca - 1 Karta obilaznih pravaca - 4 (Foto: MUP)

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene