Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naoružajte se strpljenjem

Vozači, oprez! Danas i sutra gužve na cestama u Zagrebu: Pogledajte koji su obilazni pravci

Karta obilaznih pravaca - 3
Karta obilaznih pravaca - 3 MUP
Aktualno Galerija Karta obilaznih pravaca - 3 Karta obilaznih pravaca - 3 Foto: MUP Karta obilaznih pravaca - 2 Karta obilaznih pravaca - 2 Foto: MUP Karta obilaznih pravaca - 1 Karta obilaznih pravaca - 1 Foto: MUP +0 Karta obilaznih pravaca - 4 Galerija 1/4 >>
Hrvatski sabor suorganizator je prvog parlamentarnog samita Krimske platforme. Zbog održavanja samita u ponedjeljak i utorak vrijedit će posebna regulacija prometa u Zagrebu i Velikoj Gorici.

U Zagreb na samit stižu brojni predsjednici parlamenata i parlamentarnih skupština te međunarodnih organizacija.

Među njima će biti i predsjednica Zastupničkog doma američkog Kongresa Nancy Pelosi, s kojom će se predsjednik Sabora Gordan Jandroković sastati u ponedjeljak.

Samit će, uz Jandrokovića, otvoriti predsjednik parlamenta Verhovne Rade Ukrajine Ruslan Stefančuk, prisutnima će se obratiti i hrvatski premijer Andrej Plenković te videovezom i predsjednik Ukrajine Volodomir Zelenski.

Posebna regulacija prometa

Zagrebačka policija javlja da će se zbog provedbe posebnih mjera sigurnosti uspostaviti privremena regulacija prometa u ponedjeljak i utorak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna uoči blagdana svih svetih Od subote posebna regulacija prometa u Zagrebu: Pogledajte što se sve mijenja, koje se ulice zatvaraju

Predviđaju da može doći do povremenog kratkotrajnog prekidanja odvijanja prometa uz nazočnost policajaca.

Osim toga, na području užeg centra grada Zagreba 25. listopada od 6 sati do 22 sata uspostavit će se privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama "Stop - policija", s čim su vlasnici vozila i stanari zgrada na navedenim lokacijama već upoznati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna uskoro natječaj Novi sustav naplate cestarina na autocestama: Naplatne kućice odlaze u povijest, evo kada bi sve trebalo zaživjeti

Policija građane moli za strpljenje i suradnju, a objavila je i karte obilaznih pravaca.

Karta obilaznih pravaca - 3 Karta obilaznih pravaca - 4 (Foto: MUP)

Karta obilaznih pravaca - 3 Karta obilaznih pravaca - 3 (Foto: MUP)

Karta obilaznih pravaca - 3 Karta obilaznih pravaca - 2 (Foto: MUP)

Karta obilaznih pravaca - 3 Karta obilaznih pravaca - 1 (Foto: MUP)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene