Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Rovinju je počeo deveti Weekend Media Festival. Najveći je to regionalni festival komunikacijske industrije s više od četiri tisuće sudionika iz cijeloga svijeta.


Niz stručnjaka, među kojima su i predstavnici Nove TV, sudjeluju u radionicma, panelima i predavanjima.

Vezani članci PR Ove godine na WMF-u uživalo se u karaokama i stand up komediji, a sve se zbivalo – u unutrašnjosti automobila! Ksenija Kardum (Foto: Danijel Berkovic/PIXSELL) Kardum: "Gledatelji prepoznaju da se informativni program Nove TV radi bez ičijeg pritiska"

Danas se razgovaralo i o budućnosti televizije u eri interneta i digitalnih medija. Predsjednik uprave Nove TV, Dražen Mavrić istaknuo je da za televiziju nema straha te da Nova TV po pitanju distribucijskih kanala prati najnovije trendove.

'Televizija je jača i gleda se...evo pogledajte podatke, televizija se prvih šest mjeseci ove godine gledala više nego prošle, a prošle godine više nego pretprošle, prema tome - to su dovoljni pokazatelji kako se televizija konzumira, a internet je samo jedan distribucijski kanal više', rekao je Dražen Mavrić, Predsjednik uprave Nove TV.