Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Rovinju je počeo deveti Weekend Media Festival. Najveći je to regionalni festival komunikacijske industrije s više od četiri tisuće sudionika iz cijeloga svijeta.


Niz stručnjaka, među kojima su i predstavnici Nove TV, sudjeluju u radionicma, panelima i predavanjima.

Vezani članci Nikola Vrdoljak, Dunja Ivana Ballon, Kristina Miljavac i Tomo Ricov (FOTO: Weekend Media Festival ) Na Weekend Media Festivalu doznajte možete li vjerovati svom mobitelu i slušaju li predsjednici svoje komunikacijske savjetnike Dražen Mavrić (Foto: Vijesti Nove TV) Predsjednik uprave Nove TV Dražen Mavrić otkriva kako zadržati gledatelje i proizvoditi konkurentan sadržaj

Danas se razgovaralo i o budućnosti televizije u eri interneta i digitalnih medija. Predsjednik uprave Nove TV, Dražen Mavrić istaknuo je da za televiziju nema straha te da Nova TV po pitanju distribucijskih kanala prati najnovije trendove.

'Televizija je jača i gleda se...evo pogledajte podatke, televizija se prvih šest mjeseci ove godine gledala više nego prošle, a prošle godine više nego pretprošle, prema tome - to su dovoljni pokazatelji kako se televizija konzumira, a internet je samo jedan distribucijski kanal više', rekao je Dražen Mavrić, Predsjednik uprave Nove TV.