Obavijesti Video Pretražite Navigacija
buking manji, ali...

Počeo skijaški tjedan, gužve na granicama diljem zemlje: "Ponijeli smo sarme, ali ne dovoljno..."

Gužve su na granicama diljem zemlje. Mnogi koji rade u inozemstvu, za ulazak u Hrvatsku, na granici s BiH čekaju oko sat vremena. Čak sat i pol za izlazak iz Hrvatske čekalo se prijepodne na graničnom prijelazu Bregana.

U automobilima su i mnogi koji odlaze na skijanje u Sloveniju, Austriju, Italiju i Francusku. Počeo je takozvani hrvatski skijaški tjedan. Premda je zbog korona mjera buking manji nego što se očekivalo, na skijanje bi ove godine moglo oko 120 tisuća Hrvata, izvijestio je reporter Dino Goleš.

"Uz kontrole koje malo opterećuju, ne previše, sve će biti isto kao i prije", kaže Marin iz Splita.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pravila se stalno mijenjaju Počeo je hrvatski skijaški tjedan: Doznajte gdje se na skije može bez cijepljenja i testova, a kad su oni potrebni i za djecu

"Nismo bili prošle godine, idemo to malo nadoknaditi ove", rekao je Mario iz Zagreba koji će sedam dana biti na skijanju.

Pročitajte i ovo Kristijan Tominić NIŠTA BEZ POTVRDE Kako izgledaju skijališta pod COVID mjerama: ''Ljudi žele skijati, ići u prirodu, to su najbolja antitijela, voditi ljubav i zabaviti se''

Domagoj iz Osijeka kaže da očekuje snijeg i skijanje, a sa sobom su ponijeli i sarme. "Mislim da nismo ponijeli dovoljno", rekao je kroz smijeh.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene