Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađeno iza kamina

Pismo nakon 17 godina spojilo ljubavni par

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako s ponešto zakašnjenja, ljubavna priča 42-godišnjeg Britanca Stevea Smitha i 42-godišnje Španjolke Carmen Ruiz-Perez završila je sretno, jer ih je ponovo spojilo ljubavno pismo zagubljeno 17 godina iza kamina, a pronađeno kad je obnavljana kuća.

Smith i Ruiz-Perez upoznali su se prije 17 godina u Devonu, gdje je djevojka studirala. Zaljubili su se i zaručili, no veza se raspala kad se ona radi posla odselila u Pariz. Nekoliko godina poslije Smith je pronašao adresu njezine majke u Španjolskoj te joj napisao ljubavno pismo u nadi da će obnoviti vezu. Majka je pismo stavila na kamin, no ono je skliznulo iza kamina te ondje ostalo neotvoreno čamiti godinama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragedija u Teksasu Izrekli "da" pa sat i pol kasnije poginuli u padu helikoptera Uhićeni moslavački specijalisti za provale u vikendice (Foto: PU sisačko-moslavačka) - 4 Prekinut niz Ukupno 43 kaznena djela: Uhićen moslavački par koji je imao omiljenu metu u svojim pothvatima

U romanima bi takva nesretna okolnost izazvala dugogodišnju nesreću i oboje bi se mladih ljudi nesretno vezalo uz pogrešne partnere. No kad je pri obnovi kuće Ruiz-Perez pronašla pismo, ohrabrila se i nazvala staru ljubav, te su se dogovorili da se susretnu u Parizu i već u zračnoj luci potrčali jedno drugome u zagrljaj.

Par se vjenčao prošli tjedan, piše Times Online i podsjeća na roman Thomasa Hardyja 'Tess d'Uberville' u kojem je zagubljeno pismo bilo izvor nesreće i gubitka. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene