Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAGLO NEVRIJEME

Pijavica u okolici Zagreba odnijela krov: "Nevjerojatno! Sve se dogodilo u sekundi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijavica je s krova garaže u Stepanskoj ulici u Donjoj Lomnici odnijela krov, koji je u padu pokidao i električne vodove.

Donju Lomnicu, mjesto u okolici Velike Gorice, danas popodne pogodilo je kratkotrajno, ali snažno nevrijeme. Pijavica je s krova garaže u Stepanskoj ulici odnijela krov, koji je u padu pokidao i električne vodove, prenose Kronike Velike Gorice.

Pročitajte i ovo Poplave u Dubaiu - 2 Nezapamćeno nevrijeme Ujedinjeni Emirati saniraju štetu: Najmanje jedna osoba poginula, zračni promet otežan Pijavica kod Brača Pad temperature Nevrijeme zahvatilo Jadran: Pijavica kod Brača, službe pozivaju na oprez

Srećom, nitko nije ozlijeđen. "Pijavica je potrgala krovište. Došli smo ovdje i osiguravamo prostor, čekamo Elektru da pogasi struju kako bismo mogli maknuti s prometnice ostatke krova", kazao je Josip Klafurić, zamjenik zapovjednika DVD-a Donja Lomnica.

"Nevjerojatno, ja tu živim i sve sam gledao kroz prozor. Sve se dogodilo u minuti, ma ne, u sekundi. To je čudo jedno, to je bila pijavica", kazao je jedan susjed.

Stepanska ulica zatvorena je za sav promet dok se ne sanira šteta i uklone dijelovi krova i ograde.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene