Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sukob' Živi zid - MOST

'Bili ste dio HDZ-ovih struktura. Nemate legitimitet biti alternativa. Meni je žao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sučeljavanju kandidata za parlamentarne izbore, između ostalog, 'zaiskrilo' je između Ivana Vilibora Sinčića i Drage Prgometa.

Tema pronatalitetne politike na sučeljavanju kandidata za parlamentarne izbore, bila je povod za predsjednika Živog zida, Ivana Vilibora Sinčića, da predstavnika MOST-a, Dragu Prgometa, prozove za njegovu političku prošlost i kontinuiranost loših političkih stavova.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja - 2 Pjesme i slogani Grmoja o sloganu Mosta koji je isti kao i Vučićev: "Imamo možda samo jednu poveznicu" Slika nije dostupna Izračunali smo KOME TREBA (NE)CJELOVIT MOST?

'Svakako najbolja mjera za pronatalitetnu politiku jest gospodarski oporavak i razvoj. Nažalost, kao što sam rekao, jedina stranka ovdje koja se protivi mjerama štednje i koja može donijeti prave promjene jest Živi zid. Osobno sam se počeo groziti kad je gospodin Prgomet došao u MOST i kad je počeo propovjedati svu onu politiku koju je propovjedao u HDZ-u, za mjere štednje, za valutnu klauzulu, bez pojačane uloge Hrvatske narodne banke, znači kontinuitet te financijske politike. Jednostavno nećemo na taj način izvaditi Hrvatsku iz krize. To je nastavak dužničkog ropstva, to je nastavak Hanžekoviće pljačke i obitelji se u tojo situaciji neće odlučiti na djecu', rekao je Ivan Vilibor Sinčić.

ŽESTOKO SUČELJAVANJE Pogledajte kako se političari napadaju 9 dana prije izbora

Drago Prgomet mu je odgovorio džentlmenski.

'Dakle, nemojte zaključivati, mlad ste čovjek, o čovjeku gdje je rođen, što je radio, odnosno gdje je bio, nego po načelima koje je zastupao. Moja načela su uvijek bila ista. Vi ste informatički jako dobro pismeni, čitate moje blogove. Imate pravo moju prošlost iskoristiti kao nekakvu Vašu političku prednost. Vidite, ja Vaše neiskustvo nikad ne bi iskoristio kao svoju političku prednost!, odgovorio mu je Prgomet.

Sinčića, međutim, Prgomet nije pokolebao, već mu je ovaj još i oštrije odgovorio.

'Gospodine Prgomet, ja Vas ne napadam osobnoj razini. Samo sam vidio da ste bili dio HDZ-ovih struktura kad su izdani generali, kad je donošen najgori ovršni zakon, koji sad provodi SDP i u vrijeme kad su dolazile direktive iz Europe, koje je Sabor izglasavao kao na pokretnoj traci. Nemate legitimitet biti alternativa. Meni je žao', odgovorio mu je Sinčić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene