Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Panamski brod s dva preminula člana pristat će u Plomin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Plominsku luku trebao bi uploviti teretni brod "La donna 1", koji plovi pod panamskom zastavom i prevozi ugljen za termoelektranu Plomin 1 i 2, a na kojemu su tijela dvojice u utorak preminulih Filipinaca, potvrdio je agent broda iz Marino Jelčić.

Glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Rogić kazala je kako su policija i pulska Lučka kapetanija upoznati s tim događajem, a više će pojedinosti biti poznato nakon očevida koji će se obaviti kada brod pristane u luku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene Ilustracija tragedija u Punjabu Djevojčica (10) umrla nakon što je pojela tortu na svojem rođendanu: "Rekla je da je jako žedna. Tijelo je bilo sve hladnije"

Prije dolaska do Plominskog zaljeva, teretni će brod s pilotske stanice u Koromačnu preuzeti dva remorkera i odvući ga do zaljeva.

Brod "La donna 1" sa 24 člana posade isplovio je prije nekoliko dana iz američke luke Baltimore, a njegov se dolazak u Plominski zaljev očekuje danas između 16 i 18 sati.

Filipinci su bili članovi posade, a neslužbeno se doznaje kako se sumnja da je trovanje uzrok smrti .

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene