Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čak 16 kaznenih djela

Policija nakon više mjeseci stala na kraj četvorki: Dilali drogu, poznato koju najviše i na kojem području

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policajci Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave karlovačke dovršili su višemjesečno, opsežno kriminalističko istraživanje vezano za dilanje droge, kojim su obuhvaćena četiri hrvatska državljana.

Dovršeno je višemjesečno, opsežno kriminalističko istraživanje vezano za kaznena djela iz domene kriminaliteta droga kojim su obuhvaćena četiri hrvatska državljana.

Uhićena su trojica muškaraca u dobi od 25, 26 i 31 godinu, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Trojicu uhićenih muškaraca sumnjiči se da su od prosinca 2022. godine do 14. travnja 2023. godine nabavljali i preprodavali razne vrste droga, od kojih najčešće kokain, i to na širem karlovačkom i ozaljskom području te području Vojnića, a još jednog muškarca (23) da je posredovao u prodaji droge, čime su zajedno počinili najmanje 16 kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Velika akcija USKOK-a Sedmero Hrvata palo zbog šverca droge i oružja: Među njima i nećak poznatog političara

U sklopu kriminalističkog istraživanja temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu obavljene su pretrage domova, drugih prostorija i vozila kojima se koriste osumnjičenici te je pronađena i oduzeta manja količina raznih vrsta droga, pribor za konzumiranje droga i vaga te novac za koji se sumnja da potječe od prodaje droge, izvijestila je karlovačka policija.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policija svu četvoricu osumnjičenika kazneno prijavljuje. Trojica osumnjičenih muškaraca (25, 26, 31) predana su pritvorskom nadzorniku, dok će protiv 23-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu kaznena prijava biti podnesena redovnim putem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene