Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OČEVID U TIJEKU

Srušio se zrakoplov kod Imotskog: Pala sportska jedrilica, pilot ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sportska jedrilica srušila se u nedjelju oko 16 sati u Lovreću kod Imotskog. Prema prvim neslužbenim podacima, pilot nije teže ozlijeđen. Očevid je u tijeku.

U lovrećkom zaseoku Čaljkušić u nedjelju oko 16 sati, iz za sada neutvrđenog razloga, došlo je do pada sportske jedrilice duge između pet i šest metara, potvrđeno je za DNEVNIK.hr iz splitske policije.

Prema prvim informacijama, pilot nije teže ozlijeđen.

Na mjestu događaja je počeo policijski očevid jer je Agencija za zrakoplovne nesreće njima prepustila očevidne radnje s obzirom na to da pilot nije ozbiljnije ozlijeđen, a i sportska jedrilica nije jako oštećena.

Policija će nakon završenog očevida Agenciji za zrakoplovne nesreća dostaviti izvješće, a na očevidu je i predstavnik sinjskog aerodroma.

Pročitajte i ovo 3d model bombe pad letjelice u zagrebu Selak o rezultatima istrage i zašto teorija o bombi ne drži vodu: "Tko to može popiti? Postoje tragovi nečega što se uopće ne zna što je..."
Pročitajte i ovo Letjelica AVIOBOMBA S UPALJAČEM Otkriven uzrok pada letjelice: "Nakon udara je došlo do eksplozije... Postojala je neka namjera"

Navodno je letjelica stigla sa sinjskog područja, gdje se održalo natjecanje. Prema navodima portala Dalmacija danas, radi se o sportskoj letjelici slovenskih oznaka.

 

 

  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene