Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zamalo sletio u jezero

Ozlijeđeni u nesreći kod Banje Luke se oporavljaju, tužiteljstvo provodi istragu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri državljanina Hrvatske ozlijeđena su u prometnoj nesreći kod mjesta Crne Rijeke na području Banje Luke no nijedan od njih nije u životnoj opasnosti, potvrdili su u utorak bolnički izvori i banjalučko okružno tužiteljstvo.

Po konačnim podacima, u sudaru autobusa 'Croatia busa' i banjalučkog 'Autoprevoza' koji se dogodio u ponedjeljak kasno poslije podne poginuo je 'Autoprevozov' vozač Velibor Janković a ukupno četrnaest osoba primljeno je u zdravstvene ustanove zbog zadobivenih ozljeda.

Pročitajte i ovo Rudnik Mramor Zatočen jedan radnik Zbog ignoriranja radnika došlo do nesreće u rudniku: "Naši vapaji su godinama isti, radimo u skučenom prostoru" Potres Osjetio se i u Italiji Snažan potres s epicentrom kod Slunja zatresao Hrvatsku i BiH: "Jako je grunulo i dobro zatreslo"

>> BiH: U sudaru 'Croatiabusa' jedna osoba poginula, 16 ozlijeđenih

U banjalučku bolnicu primljeni su hrvatski državljani Valentin Đurec, Slavko Buljat i Viktor Nemorsanski.

Buljat i Nemorsanski su nakon liječničke pomoći pušteni na kućno liječenje dok je Đurec zadržan na Klinici za ortopediju i traumatologiju zbog rane na desnoj potkoljenici, no i njegovo je stanje potpuno stabilno te će uskoro biti otpušten na kućno liječenje.

Autobus 'Croatia busa' koji je prometovao na redovitoj liniji Zagreb-Sarajevo s banjalučkim se autobusom sudario na cesti koja prolazi pored jezera Bočac.

Oba autobusa otklizala su do ruba ceste probivši zaštitnu bankinu a samo ih je mali prostor dijelio od slijetanja u jezero što je moglo dovesti do znatno tragičnijih posljedica.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene