Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve što poželite

Ovo nije obična banka sperme...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žene koje točno znaju kakvo dijete žele, mogu odabrati donora sjemena koji čije će gene njihovo dijete povući. I to sve za cijenu od 24.000 dolara.

Londonska klinika 'Fame daddy' postala je prva banka sperme koja svojim klijenticama nudi samo najbolje kandidate koji bi mogli postati očevi njihove djece. Cilj ove klinike je 'pružiti djeci najbolje uvjete nudeći njihovim majkama gene muškaraca koji su postigli izvanredne uspjehe u svim poljima', primjerice, sportu, biznisu, showbizzu i tako dalje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavili znanstvenici 'Ljudi su naslijedili sklonost nasilju.' No imamo i osobinu koja ublažava posljedice Slika nije dostupna Novo razdoblje u medicini DOSAD NEVIĐENI KORAK Rođeno prvo dijete koje ima troje roditelja

Usluge ove klinike, kao što ste mogli pretpostaviti, nisu jeftine, za iznos od 24.000 dolara buduće majke mogu biti sigurne da će njihova djeca dobiti gene izvanrednih anonimnih donora.

>> Nije šala: Kineske bolnice uvele stroj za automatsko vađenje sperme

U klinici 'Fame daddy vode se za sljedećim, 'zašto bi žene morale odabrati oca svog djeteta iz ograničenog broja muškaraca s kojima direktno dolaze u kontakt?' Zato u ovoj klinici, imate li dublji džep, možete odabrati bilo koga tko zadovoljava vaše kriterije, piše Prweb.com.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene