Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sakupljač sperme

Nije šala: Kineske bolnice uvele stroj za automatsko vađenje sperme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne, ovo nije šala, kineske bolnice su stvarno počele koristiti tzv. 'sakupljače sperme', uređaje za automatsko vađenje sperme, koji se kasnije koriste u vrlo ozbiljne medicinske svrhe.

Naime, ovaj stroj ima tzv. 'masirajuću cijev' čija se visina može podešavati prema visini korisnika. Također, brzina, frekvencija, amplituda i temperatura na kojima radi ovaj stroj, mogu se regulirati prema preferencijama svakog pojedinca.

Pročitajte i ovo Gradilište - 1 Očevid u tijeku Na izgradnji autoceste u Baranji poginuo radnik: Sa strojem je skliznuo s povišenog terena i udario u tlo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju

Stroj također ima i zaslon na kojem se prikazuju filmovi s kvalitetnim ozvučenjem kako bi korisnici bili u najboljem raspoloženju. Ideja za slogan ovog neobičnog stroja bila je 'Sada možete podignuti svoj novac!', međutim, ravnatelju odjela urologije u ovoj kineskoj bolnici slogan se činio uvredljivim pa ga je ubrzo uklonio.

>> Mijenja boje, ima internet, a njome upravljate pomoću smartphonea

Naime, ovaj stroj koriste samo neplodni pacijenti, kojima je teško izvaditi spermu na klasičan način. 'Pretpostavljam da su internet surferi krivo shvatili namjenu ovog stroja te pomislili kako on služi za donaciju sperme. Banke sperme imaju jako visoke standarde – donori moraju proći stroge medicinske pretrage i oni zasigurno neće koristiti 'sakupljač sperme'.

'Stroj zahtijeva da korisnik stavi kondom, a on u mnogo slučajeva može utjecati na kvalitetu sperme, zbog toga što u svom sastavu sadrži spermicid', rekao je ravnatelj urologije. Ipak, 'sakupljač sperme' je vrlo popularan u kineskim bolnicama i dnevno ga koristi između 20 i 30 pacijenata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene