Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gradilište Hoto Grupe u Varšavskoj danas je otpečaćeno, potvrdili su nam iz Ministarstva graditeljstva i zaštite okoliša.


Hoto grupa priopćila je da je građevna inspekcija uprave za inspekcijske poslove danas uklonila službeni znak 'zatvoreno gradilište' te da je ta tvrtka ovlaštena nastaviti rekonstrukciju, dogradnju i nadogradnju stambeno-poslovne zgrade u Varšavskoj 6.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Pogledajte prve snimke kompleksa Cvjetni Slika nije dostupna FOTO: Pogledajte ulaz u garažu u Varšavskoj

Hoto Grupa je danas dostavila Građevinskoj inspekciji Potvrdu izmjene i dopune glavnog projekta za rekonstrukciju dogradnju i nadogradnju zgrade u Varšavskoj ulici 6. Gradski ured za prostorno uređenje Grada Zagreba je danas Hoto grupio izdao navedenu potvrdu.

>> 'Nevjerojatno je kako je država odmah reagirala na 12 srušenih stuba'

Radovi su zabranjeni prije osam dana nakon što je utvrđeno da se izvode suprotno potvrdi glavnog projekta', potvrdili su nam u Ministarstvu zaštite okoliša i prostornog uređenja. Iz Ministarstva su naglasili kako se zabrana ne odnosi na ostale radove u bloku.

Tomislav Horvatinčić nam je nakon zabrane građenja rekao da je nevjerojatno  kako je država odmah reagirala na 12 srušenih stuba na gradilištu te da je ovo prava poruka svim poduzetnicima koji ionako ne hrle u Hrvatsku.

Članovi udruga Pravo na grad i Zelena su kazali kako su podigli prijavu jer je Hoto grupa srušila cijelu zgrade osim fasade i to mimo dozvole.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju