Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KLAPA HRM-A SVETI JURAJ

Otkriveno koje će se pjesme pjevati na velikom dočeku Vatrenih u Zagrebu: "Vole ih čuti, na neki način su ih naručili"

Veliki doček u Zagrebu očekuje Vatrene nakon pobjede nad Marokom i osvajanja bronce na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru.

Hrvatska je s pobijedila Maroko i osvojila brončanu medalju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru. Dolazak Vatrenih u Zračnu luku Franjo Tuđman očekuje se u 17:10 sati u nedjelju, a na glavnom zagrebačkom Trgu organiziran je njihov doček.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BRONCA ZLATNOG SJAJA VELIKA FOTOGALERIJA Navijači slave veliku pobjedu Vatrenih diljem Hrvatske: Pogledajte reakcije i bakljadu

Do Trga će sutra doći i brojni političari. Uživo s Trga javio se reporter Dnevnika Nove TV Hrvoje Krešić. 

"Planira se i novčana nagrada, planira se dlolazak Vatrenih na Trg. Nedaleko od pozornice će biti VIP zona, gdje će biti veći dio Vlade. Ne zna se hoće li doći predsjednik, a očekuje se i njegova potvrda da na neki način bude uključen. Što se novčane nagrade tiče, 120.000 kuna je predviđeno za osvajače medalja na svjetskim prvenstvima. Vjerojatno je to nagrada koja očekuje i Vatrene, pojedinačno svakom po 120.000 kuna", izvijestio je Krešić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BRAVO, VATRENI! Vatrenima čestitali Milanović, Plenković, Jandroković, Tomašević... "Dočekajmo ih sutra u Zagrebu ponosno i srčano"

Svečanost će u nedjelju uveličati i Klapa Hrvatske ratne mornarice.

"Velika nam je čast, još veća radost, da Klapa HRM-a Sveti Juraj sutra ovdje na Trgu može zapjevati u odori pobjedničke Hrvatske vojske pobjednicima hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i da ih pjesmom možemo dočekati na najljepši mogući način kako to samo mi znamo. Zaista, veže nas jedno veliko prijateljstvo i silna nam je radost da ih možemo dočekati u glavnom gradu svih Hrvata", rekao je voditelj Klape HRM-a Marko Bralić za Dnevnik Nove TV.

"Sasvim sigurno, dočekat ćemo ih sa najprepoznatljivijim domoljubnim hrvatskim pjesmama u izvedbi Klape Sveti Juraj HRM-a. Sasvim sigurno "Lijepom našom" ćemo započeti ovo druženje, a nakon toga je i "Moja domovina" i brojne druge pjesme. Među njima je sigurno i "Lijepa li si" i "Kome bi šumilo more moje sinje" koje naravno hrvatski reprezentativci vole čuti u našoj izvedbi i koje su nam, na neki način, naručili. Veseli nas da možemo dati svoj skromni doprinos velikoj proslavi, velikom jubileju, velikom ostvarenju i uspjehu", istaknuo je Bralić. 

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene