Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

BRAVO, VATRENI!

Vatrenima čestitali Milanović, Plenković, Jandroković, Tomašević... "Dočekajmo ih sutra u Zagrebu ponosno i srčano"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska je pobijedila Maroko u polufinalu Svjetskog prvenstva i time drugi put u svojoj povijesti osvojila brončanu medalju na tom natjecanju. Cijeli nogometni svijet uručuje Vatrenima čestitke, a povodom povijesnog uspjeha oglasili su se i brojni političari.

Vatrenima stiže čestitke sa svih strana. Povodom pobjede Vatrenih oglasio se i Predsjednik i Vrhovni zapovjednik oružanih snaga Hrvatske Zoran Milanović koji je napisao: 

Pročitajte i ovo Kninska tvrđava Čestitke državnog vrha U Kninu se obilježava 28. obljetnica Oluje: "Tisućljetni hrvatski san postao je java" Slika nije dostupna Bilić u džepu nosi medaljon svetog Ante

"Čestitam od srca hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na osvojenoj brončanoj medalji na Svjetskom prvenstvu u Katru. Od početka do kraja prvenstva pokazali ste da Hrvatska ima reprezentaciju s karakterom, znanjem i snagom koja nikada ne odustaje. Reprezentaciju koja se lavovski borila do zadnje utakmice i koja je zaslužila biti na postolju. Dečki, svaka vam čast!"

Nogometašima je na bronci čestitao i premijer Andrej Plenković.

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković nije propustio čestitati brončanim Vatrenima. Čestitao je izborniku, stručnom stožeru i igračima uz zahvalu na svim trenucima koje su pružili hrvatskom narodu.

Našim nogometašima čestitao je i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, koji je na svom profilu na Twitteru napisao:

"Čestitam na trećoj medalji od 1998. i drugoj zaredom na
Svjetskom nogometnom prvenstvu! Ogroman uspjeh Vatrenih! Dočekajmo ih sutra u Zagrebu ponosno i srčano!"

Vatrenima je čestitke uputio i predsjednik SDP-a Peđa Grbin.

Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja čestitao je Vatrenima sljedećim riječima:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BRONCA ZLATNOG SJAJA VELIKA FOTOGALERIJA Navijači slave veliku pobjedu Vatrenih diljem Hrvatske: Pogledajte reakcije i bakljadu

Pročitajte i ovo Provjereno: Navijačka groznica - 1 U pobjedi i porazu Neki ga već nazivaju najboljim trenerom svih vremena: "Mislio sam da je to mjesto rezervirano za neke druge face"

"Šesto svjetsko prvenstvo, tri medalje. Čudesan uspjeh za veličinu zemlje Hrvatske. Tek s proteklog vremena bit će jasno koliko je ova generacija veličanstvena. Još jednom naklon izborniku Daliću, stručnom stožeru i našim fenomenalnim igračima. Volim te, Hrvatska."

Čestitke Vatrenima stigle su i iz MORH-a.

  

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene